Categorieën Direct naar Rolf Benz overzicht

Het door u gezochte/opgevraagde Rolf Benz Kumo elementenbank behoort tijdelijk niet tot ons assortiment. Hieronder treft u andere producten van Rolf Benz

Rolf Benz design meubels

In onze collectie van Rolf Benz vindt u moderne banken, stijlvolle fauteuils en trendy salontafels. Dit Duitse merk ontwikkelt kwalitatieve meubels met een aantrekkelijk design. De zitmeubelen van Rolf Benz staan niet alleen voor design, maar ook voor het unieke zitcomfort. Ontdek diverse Rolf Benz meubelen bij Wiechers Wonen!

Rolf Benz bank

Bent u op zoek naar een Rolf Benz bank? Naast vele stijlvolle tafels en fauteuils beschikt de collectie van Rolf Benz over een select aanbod van banken. De luxe Alma bank van Rolf Benz is een uitnodigende bank, welke heerlijk zit.

Rolf Benz hoekbank

De hoekbanken van Rolf Benz hebben een buitengewoon strak design waar u heerlijk op kunt zitten of liggen. Een Rolf Benz hoekbank is het perfecte ontspanningsmeubel met de juiste balans tussen comfort en design. Denk bijvoorbeeld aan de Rolf Benz Nuvola of Rolf Benz Ego bank.

Rolf Benz Nuvola

De Rolf Benz Nuvola heeft nonchalante zitelementen van verschillende afmetingen. De losse elementen van de Nuvola bieden verschillende flexibele opstellingen. Het is een bank van hoogwaardige kwaliteit waarop u heerlijk tot rust kunt komen.

Rolf Benz stoel

Naast diverse banken hebben wij een sterk aanbod van Rolf Benz stoelen in onze showrooms. Met een stoel van Rolf Benz geniet u niet alleen van veel zitcomfort, maar ook van een stijlvol en uniek interieur. De stoelen van Rolf Benz zijn luxe en maken iedere woonkamer sfeervol.

Rolf Benz fauteuil

De Rolf Benz 384 is een unieke fauteuil die past bij ieder interieur en alle ruimtes in uw woning. Iedere Rolf Benz fauteuil is bijzonder comfortabel en heeft een hoogwaardige afwerking.

Rolf Benz salontafel

Een salontafel van Rolf Benz voegt een royaal tafelblad op een unieke manier samen met hoeken en rondingen. De Rolf Benz salontafels kunt u eindeloos combineren met een Rolf Benz hoekbank, waardoor uw woonkamer een geheel wordt.

De meubels van Rolf Benz zijn enkel te zien en ervaren in onze showroom in Dwingeloo.

Rolf Benz

Weergave: