Categorieën Direct naar Pode overzicht

Het door u gezochte/opgevraagde Pode Tubble Small opruiming behoort niet meer tot ons assortiment. Hieronder treft u andere producten van Pode

Pode

Mooie designmeubelen die betaalbaar zijn, dat is waarin Pode zich onderscheidt. Pode is er voor de designliefhebber die zich durft te onderscheiden. Durf jij te kiezen voor een eigen stijl, kleur of vorm? Kijk dan naar Pode. Na een dag hard werken, is het heerlijk om op je Pode bank lekker bij te komen. Pode wordt gemaakt in de fabrieken van Leolux. De collectie van Pode is alleen te zien in Dwingeloo!

Pode banken
Pode heeft niet alleen banken in zijn assortiment, maar heeft meerdere mogelijkheden. De Pode Script is bijvoorbeeld een bank die in 2011 is geïntroduceerd, maar zeer veel mogelijkheden heeft. Ook de Pode Sync biedt mogelijkheden om een hoekbank te creëren.

Vraag de adviseurs van Wiechers Wonen naar de beste combinaties.

Pode stoffencollectie
De Pode-stoffencollectie bestaat uit een actuele selectie kleuren en bekledingen. Er wordt samengewerkt met Ploeg en Kvadrat. Zo weet je zeker dat de beste stoffen worden verwerkt door een topleverancier als Leolux.
Zo kies je het meubel dat speciaal voor jou gemaakt is. Met de designmeubelen van Pode, weet je gewoon dat je goed zit.

Pode kwaliteit
Doordat Pode wordt gemaakt door Leolux, kunt u er van op aan dat de kwaliteit van de rompen top is. Het prijsvoordeel is te verklaren door de manier van maken. De banken van Pode worden op een zeer slimme manier gemaakt, waardoor het meubel met relatief weinig arbeid in elkaar kan worden gezegd. Dat is toch wel heel erg bijzonder: Leolux kwaliteit voor Pode prijzen.

Pode

Weergave: