Categorieën Direct naar Label overzicht

Het door u gezochte/opgevraagde Label Gigi fauteuil Opruiming behoort niet meer tot ons assortiment. Hieronder treft u andere producten van Label

LABEL

Handvervaardigde designmeubelen van de hand van ontwerper Gerard van den Berg. De Label stoelen en banken kenmerken zich door uitstekend zitcomfort, het gebruik van stoere, exclusieve leersoorten en opvallend stikwerk. Het top meubel merk werd opgericht in 1991 door Gerard van den Berg. LABEL staat voor authentieke leerverwerking met oog voor detail. De strakke vormgeving met natuurlijke grondtoffen staat prachtig in ieder interieur. Onder andere word er gebruik gemaakt van aniline leer, Yak leer en metaal. De gebruikte materialen van LABEL zijn gekozen om jaren van je meubelen te kunnen genieten. Bekijk verder op deze pagina ons volledige assortiment aan Label Van den Berg meubels.

Over het familiebedrijf LABEL

Label is een familiebedrijf die zich al 3 generaties lang bezig houdt met het meubelvak. Dutch Design met een no-nonsense karakter, handgemaakt en ontworpen door vakmensen met passie. Dát is LABEL!

Waar kun je de meubels van LABEL kopen?

Bekijk nu de collectie online of in een van onze woonwinkels. Bekijk de routes van Zwolle, Groningen, Enschede, Almelo, Assen, Emmen of Hoogeveen naar Dwingeloo (Drenthe) of Ommen (Overijssel). Wilt u zeker weten of wij een bepaald model hebben staan? Schroom dan niet om even te bellen! 0521 591318 (Dwingeloo) of 0529 453933 (Ommen).

LABEL meubelen

Weergave: