Interstar kasten met greeploze fronten

Interstar kasten bieden ook de mogelijkheid om kasten te maken met greeploze fronten. Tijdloos, eenvoudig en toch ook functioneel. Alle maten en mogelijkheden laten wij u graag in de winkel zien.

Jouw stijl, ons advies

Interstar, het verhaal.

Alle designmeubelen uit de Interstar collectie wordt vrijwel alles geproduceerd in Nederland. Er wordt zoveel mogelijk geprobeerd samen te werken met Nederlandse ontwerpers. Zo hebben Bart Siegers en Hans Daalder al diverse ontwerpen geleverd aan Interstar. Interstar werkt met een vast ritme. Dit ritme is steeds 22,5 cm.


Deze getallen (de 22,5 cm) zie je in de hele collectie steeds terug komen. Interstar heeft tal van voorbeelden van kasten. Dit doen ze om u op ideeën te brengen. Uiteindelijk kunt u binnen de standaard rastermaten, helemaal uw eigen kast samenstellen. Vaak wordt er een voorbeeld gebruikt, en die ontwikkelen wij door naar uw eigen ontworpen Interstar-kast. Op het moment dat u hem besteld, wordt de kast pas gemaakt in de fabriek. De meeste kasten van Interstar worden gemaakt in Assen. Hier is ook een prachtige showroom waar een groot aantal voorbeelden te zien zijn.
Voor de massieve delen, waar Interstar mee werkt, hebben ze een fabriek in Bosnie staan. Hier zijn nog vakmensen te vinden, die weten hoe ze hout van een boom tot een houten plank weten te maken.

De Interstar collectie kenmerkt zich door hangende kastsystemen: boekenwanden, dressoirs, wandkasten en vele andere designmeubels worden vakkundig aan de muur gemonteerd, waardoor deze als het ware zweven. Daarnaast is het mogelijk om een groot deel van de collectie op de vloer te plaatsen. Houdt u van flexibiliteit, dan is een kast op de vloer wat handiger.

Wat zijn de kenmerken van Interstar?
* Het wordt speciaal voor u gemaakt.
* Worden hoofdzakelijk in Nederland gemaakt.
* enorme flexibiliteit.
* vele kleuren en houtsoorten zijn mogelijk.
Graag ontvangen wij u in 1 van onze winkels. Wij hebben een grote collectie Interstar in onze beide winkels hangen/staan. Van harte welkom!