Categorieën Direct naar Hollands Licht overzicht

Hollands Licht

De ontwerpers van Hollands Licht onderscheiden zich van anderen door het gebruik van bijzondere materialen en een aparte vormgeving. Hollands Licht lampen brengt exclusieve verlichting op de markt; prachtige designs van een puur Nederlands bedrijf.

Sfeer, functionaliteit en schoonheid, dát is waar het bij Hollands Licht om draait. Het design van Hollands Licht is tijdloos en origineel en de collectie van lampen weerspiegelt een geheel eigen visie op licht. Hollands Licht speelt in zijn unieke designs met licht en donker en de lampen geven dan ook een prachtig lichteffect. Neem in de showrooms bij Wiechers Wonen een kijkje in de online collectie:

Hollands Licht verlichting komt met verschillende lijnen. De lijn 'Glow' brengt u hanglampen met een mooie ronde vorm. 'Move' is een lijn bestaande uit tafel- en vloerlampen, uitgevoerd in diverse kleuren. De Lotek lamp heeft een uniek en prachtig design! Deze is verkrijgbaar als tafel- of vloerlamp en kan verhoogd of verlaagd worden in vier verschillende standen. De Lotek Classic lamp is ontworpen door Benno Premsela en staat bekend om zijn proportionele verhoudingen. Andere voordelen van de Lotek Classic lamp zijn de eenvoudige montage en het Lotek doek is makkelijk te verwijderen en geschikt voor de wasmachine. De Lotek Classis lamp heeft een E27 fitting. Deze is geschikt voor een lichtbron van maximaal 75W, al is dat met de huidige LED lichtbronnen niet meer nodig. Overigens wordt de lichtbron niet standaard meegeleverd.

Hollands Licht

Weergave: