Categorieën Direct naar Brink en Campman overzicht

Het door u gezochte/opgevraagde Brink en Campman Gravel karpet Opruiming behoort niet meer tot ons assortiment. Hieronder treft u andere producten van Brink en Campman

Brink en Campman tapijten & karpetten

De tapijten en karpetten van Brink en Campman staan bekend om hun bijzondere structuur. De vloerkleden creëren een rijke uitstraling en zijn heerlijk zacht. U kunt kiezen voor Brink en Campman karpetten met originele patronen of vormen, in uni of felle kleuren en in Westerse of Oosterse patronen. Ook zijn er mogelijkheden om voor een hoog- of laagpolig tapijt, vierkant, langwerpig, ovaal of rondvormig vloerkleed te gaan. De Brink en Campman vloerkleden zijn er in alle soorten en maten en veelal gemaakt van materialen als wol en acryl.

Brink en Campman vloerkleed

Bent u op zoek naar een karpet of tapijt? Ontdek de collectie design karpetten en vloerkleden van Brink en Campman. Door een design tapijt of karpet toe te voegen aan uw interieur creëert u een warme en gezellige uitstraling in de woonkamer.

Brink en Campman Cobble

Karpet Cobble van Brink en Campman is een luxueus karpet gemaakt van wol en voorzien van vilten noppen. Dit wollen vloerkleed is met de hand geweven en geeft iedere woonruimte een luxe uitstraling. Dit is slechts een greep uit onze collectie van Brink en Campman karpetten. Wilt de collectie zelf ervaren? Kom dan eens langs in een van onze winkels.

Brink en Campman Rocks

Wilt u uw woonkamer van een andere uitstraling voorzien? Met Karpet Rocks van Brink en Campman geeft u uw woonruimte een warme en rijke uitstraling. Dit geweven wollen vloerkleed is verkrijgbaar in maar liefst zestien verschillende kleur dessins. Zo kunt u met dit Brink en Campman karpet veel kleur toevoegen aan uw woonruimte.

Waar kunt u de karpetten en tapijten van Brink en Campman kopen?

Bekijk onze collectie van Brink en Campman online of bezoek één van onze woonwinkels. Onze winkels in Ommen (Overijssel) en Dwingeloo (Drenthe) beschikken over een uitgebreide collectie Brink en Campman karpetten en tapijten. Bekijk hier onze winkels of neem contact op voor vragen of interieuradvies.

Brink en Campman

Weergave: