Categorieën

U vindt luxe woonkamer meubelen bij Wiechers Wonen

Luxe meubelen voor uw woonkamer koopt u bij Wiechers Wonen in Dwingeloo en Ommen

Bent u op zoek naar luxe woonkamer meubelen? Dan bent u bij Wiechers Wonen op het juiste adres! In onze woonwinkels in Dwingeloo en Ommen vindt u een grote collectie luxe meubelen van design merken zoals Leolux, Artifort en Gelderland. Onze interieurstylisten staan voor u klaar om u, onder het genot van een kop koffie, te voorzien van advies bij het uitkiezen van meubelen die bij u passen.

Wij werken samen met verschillende leveranciers van onder andere banken, fauteuils en salontafels uit binnen- en buitenland, zoals:

Luxe woonkamer meubelen die bij u passen

Luxe woonkamer meubelen kopen? Wiechers Wonen

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe luxe woonkamer meubelen, dan is het van belang dat deze passen bij uw huidige interieur. Hier helpen onze interieurstylisten u graag mee. Zij kijken naar uw huidige meubelen, bijvoorbeeld aan de hand van uw foto’s of moodboards. Vervolgens kunnen zij een 3D-weergave maken van uw huidige woonkamer, met daarin de luxe woonkamer meubelen van uw keuze weergegeven. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe die prachtige fauteuil of die salontafel in uw huidige interieur passen!

Wilt u graag interieuradvies op maat ontvangen? Plan dan een afspraak in met onze interieurontwerpers.

Design banken, comfortabele fauteuils en meer luxe woonkamer meubelen

Luxe design meubelen voor uw woonkamer.

Of u nu op zoek bent naar een comfortabele bank, naar een design fauteuil of naar andere luxe woonkamer meubelen, u vindt het bij Wiechers Wonen. Een mooie fauteuil is een echte eyecatcher in uw woonkamer en biedt daarnaast een heerlijke plek om te genieten van een goed boek of een glas wijn. Een van de populairste design fauteuils is de Lounge Chair van Vitra. Deze ultieme fauteuil biedt een ongeëvenaard comfort en een prachtig, tijdloos design. Naast fauteuils vindt u bij Wiechers Wonen nog veel meer luxe woonkamer meubelen, zoals:

Lees meer over de luxe meubelen van Wiechers Wonen.

Uw woonwinkel voor luxe woonkamer, eetkamer en andere design meubelen

Welkom bij Wiechers Wonen: dé woonwinkels voor luxe woonkamer meubelen van Noord Nederland! Bij onze winkels in Dwingeloo en Ommen vindt u een grote collectie met vele luxe meubelen in allerlei woonstijlen. Onze deskundige interieurontwerpers kijken graag met u mee en helpen u bij het inrichten van uw luxe woonkamer met de mooiste design meubelen. Wilt u graag advies bij het inrichten van uw woonkamer? Plan een afspraak in met onze interieurontwerpers of neem contact met ons op voor meer informatie.