Categorieën

Bij Wiechers Wonen vindt u inspiratie voor uw luxe woonkamer

Inspiratie opdoen voor uw luxe design woonkamer? Laat u inspireren door onze interieurstylisten

Welkom bij Wiechers Wonen: hét adres om inspiratie op te doen voor uw luxe woonkamer! In onze ruime woonwinkels in Dwingeloo en Ommen vindt u een grote collectie comfortabele banken, luxe fauteuils, prachtige karpetten, allerlei soorten kasten en nog veel meer meubelen van design merken. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar het perfecte meubel. Wilt u graag interieuradvies op maat? Plan dan een afspraak in met een van onze interieurontwerpers.

Inspiratie opdoen voor een nieuw luxe bankstel in uw woonkamer

Doe inspiratie op voor uw luxe woonkamer bij Wiechers Wonen in Dwingeloo en Ommen

Bent u op zoek naar een nieuwe luxe bank voor uw woonkamer? Laat u inspireren door onze collectie prachtige bankstellen. Een nieuwe bank moet goed aansluiten bij uw huidige interieur en passen bij uw woonkamer. Wiechers Wonen beschikt over een uitgebreide collectie hoekbanken, 2-, 3- en 4-zitsbanken en elementenbanken: bij ons vindt u altijd de perfecte bank! In onze winkels vindt u onder andere banken van design merken zoals:

Ga voor het comfort van een luxe fauteuil in uw woonkamer

Luxe woonkamer inspiratie

Een luxe fauteuil in uw woonkamer geeft een chique uitstraling aan de ruimte. Daarnaast is het een heerlijk meubel om u een avond in terug te trekken en te genieten van een goed boek. Met onze collectie fauteuils inspireren we u graag. Kom langs in onze woonwinkels om de fauteuils te proberen: zitcomfort staat tenslotte voorop bij een relaxfauteuil. Onze interieurstylisten staan voor u klaar om u te adviseren bij uw keuze.

De collectie fauteuils van Wiechers Wonen bestaat uit topkwaliteit fauteuils van verschillende design merken, zoals:

Laat u inspireren door onze collectie luxe meubelen voor uw woonkamer

Lees meer over de collectie luxe meubelen van Wiechers Wonen.

Bij Wiechers Wonen inspireren we u graag. In onze collectie vindt u design tafels en eetkamerstoelen voor uw eetkamer, prachtige banken, dressoirs, tv-meubelen en fauteuils voor uw woonkamer en nog veel meer meubelen van topmerken. Wilt u graag wat hulp van onze interieurstylisten? Zij begeleiden u graag tijdens uw zoektocht naar het perfecte meubel. Plan een afspraak met ons in of kom langs in een van onze woonwinkels!