Categorieën

Bekijk de luxe tv-meubelen van Wiechers Wonen

Luxe TV meubelen van diverse design merken koop je bij Wiechers Wonen in Dwingeloo en Ommen

Samen genieten van een goede film of nog één aflevering kijken van uw favoriete serie: een avondje tv-kijken kan heerlijk ontspannen zijn. Geef uw tv een mooie plek in uw woonkamer met een luxe tv-meubel. Een design tv-meubel dat aansluit bij uw wensen en voorkeuren geeft een chique uitstraling én biedt ook nog eens praktische voordelen: veel opbergruimte en optioneel zelfs geïntegreerde luidsprekers!

Wiechers Wonen beschikt over een grote collectie luxe tv-meubelen van verschillende merken, zoals:

Een prachtige collectie luxe tv-meubelen

Luxe TV meubelen voor uw design interieur

Heeft u een industrieel interieur, passen houten meubelen het beste bij u of gaat u voor strak en modern? Bij Wiechers Wonen vindt u altijd hét design tv-meubel dat past bij uw interieur. In onze woonwinkels vindt u een uitgebreide collectie luxe tv-meubelen in verschillende stijlen, die in veel gevallen geheel naar uw voorkeuren gemaakt kunnen worden.


Interstar is een Nederlands merk, waarbij het merendeel van de productie in Nederland plaatsvindt. Deze kasten en tv-meubelen worden voor u op maat gemaakt, zodat ze altijd perfect passen in uw woonkamer. Een van de absolute eyecatchers van Interstar is het F210-54 tv-meubel: dit prachtige meubel is voorzien van een open haard! De elektrische haarden van Faber zijn volledig ingebouwd in de meubelen en zijn met een afstandsbediening regelbaar.

Vind het perfecte luxe tv-meubel voor uw interieur

Een luxe tv-meubel is een hele persoonlijke keuze. Het meubel moet passen bij uw smaak, voldoen aan uw eisen en qua materiaal en afmetingen aansluiten bij de rest van uw interieur. Ons team van interieuradviseurs staat voor u klaar om u te helpen met deze keuze. In onze showrooms vindt u een grote collectie prachtige tv-meubelen. Met onze speciale 3D-software maken onze stylisten een digitale weergave van uw woonkamer, waarin ze het meubel digitaal kunnen plaatsen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe een design tv-meubel er in úw interieur uitziet!

Wilt u graag interieuradvies op maat? Plan een afspraak in of of neem contact met ons op voor meer vragen.

Waar moet u op letten bij het uitzoeken van een luxe design tv-meubel?

Waar op letten bij uitkiezen luxe TV meubel?

Design tv-meubelen zijn leverbaar in vele kleuren, in meerdere prachtige materialen en met allerlei verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een tv-meubel waarbij de boxen geïntegreerd zijn in het tv-meubel. Spectral biedt verschillende fantastische oplossingen aan waarmee u een bioscoopervaring creëert in uw eigen woonkamer! Er zijn geen zichtbare luidsprekers meer nodig en er lopen geen losse kabels meer door de kamer; het geluidssysteem is volledig verwerkt in het meubel. Spectral gebruikt hiervoor de topkwaliteit apparatuur van het gerenommeerde merk Canton.

Dé woonwinkel voor design tv-meubelen

Lees meer over de collectie luxe meubelen van Wiechers Wonen.

Wiechers Wonen is hét adres voor prachtige en functionele tv-meubelen. We nodigen u uit om langs te komen in een van onze showrooms in Ommen of Dwingeloo, om kennis te maken met onze uitgebreide collectie. Naast design tv-meubelen vindt u hier prachtige bankstellen, comfortabele design fauteuils, tafels en eetkamerstoelen en meer. Onze deskundige interieurstylisten staan voor u klaar. Wilt u graag een afspraak maken en advies op maat ontvangen? Plan een afspraak in of neem contact met ons op.