Categorieën

Bekijk de luxe karpetten van Wiechers Wonen

Luxe karpetten voor in een luxe design interieur vindt u bij Wiechers Wonen in Drenthe

Een luxe karpet is een waardevolle toevoeging in uw woonkamer of eetkamer. Een karpet is een prachtige mogelijkheid om een ruimte op een subtiele manier een warm gevoel te geven, of om juist kleur toe te voegen aan een kamer. Bij Wiechers Wonen vindt u een royale collectie prachtige karpetten in vele vormen, maten en kleuren. Wij werken uitsluitend samen met designmerken uit binnen- en buitenland, waaronder:

Hét karpet voor uw interieur

Luxe carpetten, luxe tapijten van echte design merken zoals Desso, Longbarn en Millenerpoort

Een luxe karpet brengt eenheid in uw meubelen; het verbindt op zichzelf staande meubelen en maakt er één geheel van. De keuze voor het perfecte vloerkleed is niet altijd even makkelijk: daar helpen we u graag bij. Onze interieurstylisten staan voor u klaar om u te helpen met het uitzoeken van het karpet dat precies bij uw interieur en uw wensen past. Wilt u graag interieuradvies van onze specialisten? Plan een afspraak in of neem contact op wanneer u vragen heeft.

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een luxe karpet?

Luxe vloerkleden, carpetten, tapijten vindt u bij Wiechers Wonen in Dwingeloo en Ommen

Het karpet zorgt ervoor dat uw luxe salontafel, bankstel, fauteuil en andere luxe meubelen bij elkaar komen. Het is hierbij wel van belang om te kiezen voor een karpet dat qua kleuren en formaat die eenheid kan brengen. Bij Wiechers Wonen vindt u karpetten in allerlei kleuren, formaten en vormen.

Een van dé trends bij luxe vloerkleden is de opkomst van nieuwe vormen. We zien steeds meer ronde karpetten, maar ook ovale en zelfs organisch vormgegeven karpetten komen vaker terug in moderne interieurs. Deze zachte vormen geven een gevoel van geborgenheid en passen erg goed in moderne design interieurs.

Het adres voor luxe karpetten

Bij Wiechers Wonen helpen we u graag met het vinden van hét karpet voor uw woonkamer of eetkamer. Onze interieurontwerpers staan voor u klaar en kijken mee naar uw wensen en uw huidige interieur. In onze luxe woonwinkels, in Dwingeloo en Ommen, vindt u een uitgebreide collectie luxe vloerkleden in vele soorten, vormen en kleuren. Heeft u vragen over onze producten of over onze dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We verwelkomen u graag in een van onze winkels!