Categorieën

Wiechers Wonen is uw winkel voor luxe interieur design

Luxe interieur design inspiratie opdoen bij Wiechers Wonen in Dwingeloo en Ommen

Welkom bij Wiechers Wonen, hét adres voor prachtige design meubelen. In onze woonwinkels in Dwingeloo en Ommen vindt u een grote collectie luxe meubelen van vele verschillende design merken. Onze interieurontwerpers helpen u graag met het uitzoeken van het perfecte meubel dat helemaal past bij uw wensen en uw huidige interieur. Wilt u meer weten over onze luxe interieur design meubelen? Neem contact met ons op.

Kies voor een luxe interieur design in uw woonkamer

Luxe interieur design voor uw woonkamer.

U brengt veel tijd door in de woonkamer. Hier komt u om te ontspannen en om bijvoorbeeld te genieten van een goed boek; een comfortabele fauteuil is onmisbaar. Soms is het heerlijk om samen een film te kijken of om nog een extra aflevering van uw favoriete serie aan te zetten. Kies voor een luxe bank waar u tot rust kunt komen.

Bij Wiechers Wonen vindt u verschillende prachtige bankstellen vele design merken, waaronder:

Lees meer over de collectie luxe meubelen van Wiechers Wonen.

Een luxe design eetkamer

Luxe interieur design voor uw woonkamer

De eetkamer wordt steeds belangrijker in de woning. Samen ontbijten en ‘s avonds dineren met het gezin of gezellige avonden doorbrengen met familie en vrienden; we merken steeds meer dat de eettafel het hart van het huis wordt. Juist daarom is het fijn om uw eetkamer te voorzien van een luxe interieur design, met een mooie eettafel en comfortabele eetkamerstoelen.

Hoe haalt u een luxe interieur design in uw woning?

Creëer een luxe interieur design in uw woning met de meubelen van Wiechers Wonen. Door te kiezen voor stijlvolle meubelen, geeft u uw woning een luxe uitstraling. In onze woonwinkels vindt u een uitgebreide collectie luxe meubelen, waaronder:

  • Luxe stoelen

  • Luxe banken

  • Luxe dressoirs

  • Luxe fauteuils

  • Luxe kasten

  • Luxe tv-meubelen

Dé woonwinkel voor luxe interieur design

Onze interieurstylisten staan klaar voor al uw vragen over het inrichten van uw woning. We kijken graag eens met u mee naar uw wensen en voorkeuren, zo helpen we u in uw zoektocht naar een nieuwe bank, eettafel of ander luxe meubel.

Via onze speciale 3D-software maken we een visuele weergave van uw huidige woonkamer of eetkamer. Hier kunnen we het nieuwe meubel van uw keuze digitaal in plaatsen; zo weet u precies hoe het bij uw huidige interieur past! Kom langs in een van onze woonwinkels of plan direct een afspraak in, zo weet u zeker dat onze interieurontwerpers voldoende tijd voor u hebben.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.