Categorieën

Haal luxe in huis met onze prachtige design meubelen

Haal luxe in huis met design meubelen

Is uw woonkamer of eetkamer toe aan een upgrade? Met nieuwe design meubelen haalt u comfort en luxe in huis. Veel van onze meubelen kunnen we geheel op uw wensen afstemmen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe luxe bank? Dan is het vaak mogelijk om kleuren, stoffen en zelfs een opstelling te leveren die helemaal past bij uw smaak en uw interieur. Zeker wanneer u kiest voor een elementenbank zijn de mogelijkheden eindeloos. Met dit type bank kunt u variëren met verschillende elementen.

In onze collectie vindt u luxe meubelen van topmerken, waaronder:

Lees meer over de collectie luxe meubelen van Wiechers Wonen.

Design meubelen geven een gevoel van luxe in huis

Luxe in huis met top kwaliteit design meubelmerken van Wiechers Wonen in Dwingeloo en Ommen

Bij uw nieuwe interieur wilt u graag een gevoel van luxe in huis brengen. Door te kiezen voor mooie meubelen van design merken creëert u een sfeer die past bij uw smaak en uw huidige interieur. Onze interieurstylisten helpen u graag bij het ontwerpen van een luxe interieur. Met onze speciale 3D-software maken ze een weergave van uw woonkamer of eetkamer. Hier plaatsen ze de luxe meubelen van uw keuze uit; zo krijgt u een goed beeld van hoe die nieuwe tafel of die prachtige fauteuil in uw woning staat!

Wilt u graag een afspraak maken met een van onze interieurontwerpers? Plan een afspraak in of neem contact met ons op.

Prachtige eettafels en comfortabele stoelen van luxe merken

VAv7nQywEAlilHaRDKW8lhIycvpzJZG6ChLklwJqmiU_KrknTzxNCSL5rJD7dxBfBQhKxNR-OxQV0DbcdMcwhos9s0Oe-yRnmrYH1sd9buCZ9bkSCK_zOv1y5qh560_UC29qFuCmQ4Yz0yZc9A

We brengen steeds meer tijd door in de eetkamer. Samen met het gezin ontbijten en ‘s avonds dineren, gezellige avonden met familie en vrienden: de eetkamer wordt steeds belangrijker. Geef uw eetkamer een luxe uitstraling door te kiezen voor prachtige meubelen van design merken. Met een houten tafel van Pilat&Pilat haalt u een tijdloze en luxe eettafel in huis: het vakwerk straalt van deze meubelen af!

We werken samen met vele prachtige design merken uit binnen- en buitenland, zoals:

Met onze grote collectie prachtige meubelen haalt u luxe in huis

Wiechers Wonen beschikt over een grote collectie luxe meubelen, die perfect passen in uw huis. We verwelkomen u graag in onze woonwinkels in Dwingeloo en Ommen. Onder het genot van een kop koffie gaan onze interieurstylisten graag met u in gesprek. Samen kijken we naar uw huidige interieur en gaan we op zoek naar de perfecte luxe aanvullingen. Heeft u vragen of wilt u een afspraak voor interieuradvies inplannen? Neem contact met ons op.