Categorieën

Bekijk de luxe lampen van Wiechers Wonen

Luxe sta lampen voor jouw design woonkamer

Bent u op zoek naar nieuwe luxe lampen voor uw woonkamer? Dan zit u goed bij Wiechers Wonen! In onze woonwinkels in Ommen en Dwingeloo vindt u een uitgebreide collectie hanglampen, tafellampen en vloerlampen in verschillende stijlen. We denken graag met u mee; onze interieurstylisten staan klaar om u te helpen met advies over de perfecte lamp voor uw interieur!

Luxe hanglampen, geschikt voor iedere situatie

Luxe hanglampen van diverse design merken

Luxe hanglampen zijn zeer geschikt voor boven de eettafel. Door te kiezen voor een hanglamp met een dimmer, kunt u het licht op verschillende momenten anders instellen. Tijdens een bordspel met het gezin is goed licht fijn, terwijl u tijdens een gezellige avond borrelen met vrienden wat zachter licht beter geschikt is.

Het Italiaanse design merk Artemide is al ruim 50 jaar een van de meest toonaangevende merken op het gebied van verlichting. De lampen van dit prachtige merk zijn vaak verrassend en geven een unieke uitstraling aan de ruimte. Artemide biedt zowel hanglampen als tafellampen en vloerlampen.

Vind de perfecte luxe vloerlamp voor uw woonkamer

Luxe vloerlampen voor uw design woonkamer koopt u bij Wiechers Wonen

Een goede, luxe vloerlamp in uw woonkamer is zowel functioneel als visueel een aanwinst. Leest u bijvoorbeeld graag? Dan is een luxe vloerlamp bij uw favoriete fauteuil een must: met het juiste licht kunt u de hele avond doorlezen! Ook kunt u een vloerlamp inzetten om bijvoorbeeld kunst- of andere objecten in de spotlights te zetten.

Waar moet u op letten bij luxe lampen in uw woonkamer?

Bij de keuze voor een nieuwe vloerlamp, hanglamp of tafellamp is het goed om na te denken over de plek, de functie en

Wij werken samen met verschillende topmerken van luxe lampen, zoals:

Dé woonwinkel voor luxe lampen, fauteuils en meer design meubelen

Lees meer over de collectie luxe meubelen van Wiechers Wonen.

Bent u op zoek naar luxe lampen voor uw woonkamer? In onze luxe woonwinkels in Ommen en Dwingeloo kunt u onze design lampen in het echt bewonderen. Zo krijgt u een goed beeld van de kleur, het formaat en de hoeveelheid licht die de lamp geeft. Onze interieuradviseurs staan voor u klaar om u, onder het genot van een kop koffie, te voorzien van advies en tips. Plan een afspraak met ons in, of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft.