Categorieën

Bekijk de luxe eetkamerstoelen van Wiechers Wonen

Luxe eetkamerstoelen van Arco, Artifort, Bert Plantagie en Leolux

Een gezellige avond tafelen met het gezin of met vrienden wordt nóg fijner met comfortabele, luxe eetkamerstoelen. Bij eetkamerstoelen is comfort belangrijk, net als het design: u wilt tenslotte graag stoelen die passen in uw interieur. Voor de mooiste luxe eetkamerstoelen zit u goed bij Wiechers Wonen. In onze woonwinkels vindt u een uitgebreide collectie design eetkamerstoelen van vele prachtige merken, waaronder:

​​​​​​​Lees meer over de collectie luxe meubelen van Wiechers Wonen.

De luxe eetkamerstoelen van Bert Plantagie

Luxe eetkamerstoelen van design meubel merk Bert Plantagie

Bert Plantagie is een Nederlands designmerk van luxe meubelen voor onder andere uw eetkamer. De collectie bestaat uit luxe eettafels, comfortabele eetkamerstoelen en meer prachtige meubelen.

Een van onze favoriete eetkamerstoelen is de Arc van Bert Plantagie. Het design van deze luxe eetkamerstoel is tijdloos. De stoel is daarnaast in verschillende stof- en leersoorten in meerdere kleuren: de Arc past werkelijk in ieder interieur! Het zitcomfort was een belangrijk uitgangspunt bij het ontwerpen van deze stoel en dat is te merken: kom eens proefzitten in één van onze woonwinkels.

Vind dé luxe eetkamerstoelen voor uw interieur

Luxe eetkamerstoelen kopen voor uw interieur bij Wiechers Wonen in Ommen en Dwingeloo

Bent u op zoek naar de perfecte eetkamerstoel die helemaal past bij uw interieur? Plan dan een afspraak in met onze interieurontwerpers. Zij denken graag met u mee. We vragen u om foto’s van uw huidige interieur mee te nemen naar de afspraak, zo kunnen we gerichter op zoek gaan naar stoelen die aansluiten bij uw huidige meubelen. In onze woonwinkels tonen we u onze collectie luxe eetkamerstoelen, die u uiteraard kunt uittesten in de winkel. Vervolgens gaan onze ontwerpers met onze speciale 3D-software. Hiermee maken ze een digitale weergave van uw eetkamer, met daarin de eetkamerstoelen van uw keuze. Zo weet u precies hoe ze in uw interieur staan!

Plan direct een afspraak in met onze interieuradviseurs of neem contact met ons op voor andere vragen.

Dé woonwinkel voor design eetkamerstoelen en eettafels

Welkom bij Wiechers Wonen! In onze prachtige woonwinkels in Dwingeloo en Ommen vindt u een ruime collectie luxe eetkamerstoelen, eettafels en nog veel meer meubelen van topontwerpers. We werken samen met designmerken uit binnen- en buitenland en veel van onze meubelen kunnen op maat voor u gemaakt worden, in de kleur en materiaal van uw keuze. Ons team verwelkomt u graag met een kop koffie en we laten u graag onze collectie zien.


Heeft u vragen of wilt u een afspraak voor interieuradvies inplannen? Neem contact met ons op.