Categorieën

Bekijk de luxe dressoirs van Wiechers Wonen

Luxe dressoirs kopen? Wiechers Wonen

Een luxe dressoir in uw woonkamer is een echte eyecatcher en ook nog eens een bijzonder praktisch meubel. Wij vinden dat een goed dressoir aan beide eisen moet voldoen: praktisch en passend bij uw interieur! Bent u op zoek naar een dressoir voor uw woonkamer? Bij Wiechers Wonen in Dwingeloo en Ommen vindt u een uitgebreide collectie design dressoirs van verschillende merken, zoals:

Lees meer over de collectie luxe meubelen van Wiechers Wonen.

De prachtige collectie luxe dressoirs van Pastoe

Luxe dressoirs van design merken als Pastoe, Interstar en Pilat&Pilat koop je bij Wiechers Wonen in Dwingeloo

Het Nederlandse merk Pastoe is opgericht in 1913 en in ruim 100 jaar uitgegroeid tot een van dé designmerken van Nederland. De luxe dressoirs staan bekend om hun eigenzinnige ontwerp met verschillende houtsoorten en mogelijkheden qua kleuren.

Dat de ontwerpen van Pastoe tijdloos zijn, wordt bewezen door de Amsterdammer Twist. Dit model is sinds 1978 verkrijgbaar en met een kleine update van het model is dit design dressoir toonaangevender dan ooit!

Ook de Vision Elements dressoirs van Pastoe zijn tijdloos en passen in ieder interieur. De onderdelen kunnen in verschillende vormen en kleuren geleverd en op meerdere hoogtes geplaatst worden.

Bij Wiechers Wonen vindt u deze en meer dressoirs van dit kwaliteitsmerk. Kom langs in een van onze showrooms in Ommen of Dwingeloo, we helpen u graag!

Vind het perfecte luxe dressoir voor uw interieur

Luxe design dressoirs kopen voor je woonkamer

Bij de keuze voor een nieuw dressoir houden we rekening met uw smaak en met uw huidige interieur. Onze interieurstylisten helpen u met het maken van de juiste keuze. Met onze speciale 3D-software kunnen we een virtuele weergave maken van uw woonkamer met daarin een van onze dressoirs: zo weet u zeker dat het dressoir past bij uw interieur!

Plan een afspraak in met onze interieuradviseurs of neem contact met ons op voor meer informatie.

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een design dressoir?

Kiest u voor een luxe dressoir van hout of metaal, in een spannende kleur of juist in neutrale tinten en hoe groot wilt u het dressoir graag hebben? Dit zijn enkele zaken om rekening mee te houden bij uw keuze voor een nieuw dressoir. Het is raadzaam om goed te kijken naar de ruimte waar het dressoir moet komen en om ook na te denken over de items die u graag in of op het dressoir wilt plaatsen. Wilt u graag uw tv op een meubel plaatsen? Kijk dan ook eens bij onze tv-meubelen.

Dé woonwinkel voor luxe dressoirs

Wiechers Wonen heeft een prachtig aanbod aan design dressoirs van topontwerpers. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor nog veel meer luxe meubelen, zoals comfortabele fauteuils, design tafels en eetkamerstoelen, luxe karpetten, boekenkasten en meer. We weten u graag welkom in een van onze woonwinkels in Dwingeloo of Ommen. Wilt u graag hulp bij het uitkiezen van een nieuw dressoir of ander meubel? Plan dan een afspraak met ons in of neem contact met ons op voor meer informatie.