Categorieën

Interieuradvies Leeuwarden

Woont u in Leeuwarden en bent u op zoek naar interieuradvies? Wiechers Wonen helpt u graag met een volledig stylingadvies voor uw woning. Wij denken met u mee over de materialen, de meubelen, de indeling van uw woonruimtes én het gebruik van uw huidige meubelen. We nodigen u van harte uit om onze gevarieerde collecties, variëteit aan design merken en ons team van interieurstylisten te ontdekken!


Op zoek naar stylingadvies voor uw woning in Leeuwarden?

Bij Wiechers Wonen zetten wij uw interieurwensen op de eerste plaats. Onze interieurspecialisten weten de mooiste items te vinden die passen bij uw woning en wensen. In onze 3D-software bouwen we uw woonruimtes na om u een realistisch beeld te geven van uw toekomstige interieur! Zie onderstaand een voorbeeld van een dergelijk interieuradvies in Leeuwarden.

Wilt u woonadvies voor uw interieur in Noord-Nederland?

Wiechers Wonen heeft een vestiging in Dwingeloo en een vestiging in Ommen. Voor de noordelijke provincies en steden zoals Leeuwarden ligt Dwingeloo met meest dichtbij. Ons team van interieurspecialisten helpt u om het woonadvies van uw dromen te verwezenlijken! Laat u inspireren door ons schitterende assortiment aan Nederlandse en buitenlandse designmerken.


Bent u benieuwd naar interieuradvies voor uw woning in Leeuwarden? Neem voor meer informatie contact met ons op!