Categorieën

Interieuradvies Emmen

Woont u in Emmen en bent u op zoek naar interieuradvies? Bij Wiechers Wonen geven we u een woonadvies van a tot z. Van de meubels tot de materiaalkeuze en van de indeling van de ruimte tot het gebruik van uw huidige meubelen: we helpen u graag. We nodigen u van harte uit om u te laten inspireren door onze gevarieerde collecties, ons variatie aan design merken en ons team van woonstylisten!


Professioneel interieuradvies voor uw woning in Emmen en omstreken

Bij Wiechers Wonen zetten wij uw interieurwensen centraal. Onze specialisten integreren uw persoonlijke wensen in een interieur dat uw nieuwe en oude meubels samenvoegt. In onze 3D-software bouwen we uw woonruimtes na in de nieuwe stijl. Zo ziet u precies hoe uw nieuwe inrichting eruit komt te zien! Onderstaand vindt u een uitgewerkt voorbeeld van een interieuradvies in Emmen.

Wilt u interieuradvies voor uw woning in Emmen?

Wiechers Wonen heeft een vestiging in Dwingeloo en een vestiging in Ommen. Emmen ligt iets dichter bij onze woonwinkel in Dwingeloo, waardoor deze winkel de beste optie voor u is. Ons team van interieurspecialisten staat klaar om u te helpen met het stylingadvies van uw dromen! In onze showrooms kunt u een schitterend assortiment aan Nederlandse en buitenlandse designmerken ontdekken.

Bent u op zoek naar interieuradvies voor uw woning in Emmen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!