Interieuradvies Dalfsen

Woont u in Dalfsen en bent u op zoek naar interieuradvies? Bij Wiechers Wonen helpen we u graag met een volledig woonadvies. Op het gebied van materiaalgebruik, meubelen en de ruimte-indeling denken wij graag met u mee. Bovendien houden we met de keuze voor nieuwe design meubelen rekening met uw huidige meubelen. Laat u inspireren door ons scala aan designmerken, collecties en ons team van woonstylisten!

Advies voor uw interieur in Dalfsen en omstreken nodig?

Uw interieurwensen staan bij Wiechers Wonen centraal. Onze interieurspecialisten zorgen dat uw nieuwe meubelen helemaal integreren in uw huidige interieur. In onze 3D-software bootsen we levensecht uw woonruimtes na. Zo krijgt u een precies beeld van uw nieuwe woning! Bent u benieuwd hoe dat eruitziet? Zie onderstaand een voorbeeld van ons interieuradvies in Dalfsen.

Wilt u interieuradvies voor uw woning in Midden-Nederland?

Wiechers Wonen heeft een vestiging in Dwingeloo en een vestiging in Ommen. Omdat Dalfsen vlakbij Ommen ligt, is de woonwinkel daar de meest logische keus om te bezoeken. Dagelijks staat ons team van interieurspecialisten klaar om u te helpen met het woonadvies van uw dromen! U vindt in onze showrooms een prachtig assortiment aan Nederlandse en buitenlandse designmerken.


Bent u op zoek naar interieuradvies voor uw woning in Dalfsen? Neem voor meer informatie contact met ons op!