Categorieën

Bekijk de luxe salontafels van Wiechers Wonen

Luxe Salontafels voor uw design interieur

Uw salontafel heeft een centrale plek in de zithoek. Een luxe salontafel verbindt uw bank met uw fauteuil en uw tv-meubel. Daarnaast heeft de tafel natuurlijk ook een praktische functie; hier kunt u met accessoires de ruimte een eigen draai geven én het is de plek voor een glas wijn of een kop koffie met wat lekkers erbij.

In onze woonwinkels in Dwingeloo en Ommen vindt u een grote collectie salontafels van verschillende designmerken, zoals:

Een uitgebreide collectie luxe salontafels

Een luxe salontafel kopen voor uw design woning? Wiechers Wonen heeft luxe design salontafels van Artifort, Bert Plantagie, Leolux en meer

In de woonwinkels van Wiechers Wonen vindt u een grote collectie luxe salontafels van de mooiste designmerken uit binnen- en buitenland.

De Freek salontafel van Pilat&Pilat is een prachtig voorbeeld van hoe design en functionaliteit gecombineerd kunnen worden in een luxe salontafel. Bij dit model is de zijkant massief, terwijl de kop open is: een handige plek om spullen op te bergen. Dit Nederlandse merk staat bekend om het gebruik van hoge kwaliteit hout en deze tafel is dan ook volledig uit hout vervaardigd. Zoals veel van de meubelen die wij aanbieden is deze salontafel voor u op maat te maken, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De salontafel die bij u past

Luxe salontafels van Leolux, Bert Plantagie en meer

Gaat u voor een echte eyecatcher in uw zithoek of past u een strakke en meer neutrale salontafel beter bij u? Onze interieurstylisten helpen u graag bij het kiezen van de perfecte salontafel die past bij uw interieur en uw smaak.

Bent u een mooie salontafel tegengekomen, maar twijfelt u of deze past bij uw huidige interieur? Met onze speciale 3D-software kunnen we een visuele weergave maken van uw zithoek, met daarin de salontafel van uw keuze. Zo krijgt u een perfect beeld van hoe de tafel in uw huiskamer staat. Wilt u graag interieuradvies van onze specialisten? Plan direct een afspraak in of neem contact met ons op.

Dé woonwinkel voor luxe salontafels

Wiechers Wonen is hét adres voor luxe salontafels, bankstellen en relaxfauteuils voor uw luxe woonkamer. Ook voor meubelen voor uw eetkamer kunt u bij ons terecht: van luxe eetkamerstoelen tot tijdloze eettafels en design verlichting. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkels: we inspireren u graag!