Categorieën

Wiechers Wonen is hét adres voor luxe meubel merken

Luxe meubelen van diverse merken als Artifort, Gelderland, Montis en Leolux

Bent u op zoek naar een nieuwe luxe tafel, een prachtig dressoir of een ander nieuw meubel? Wiechers Wonen heeft een prachtige collectie design meubelen van verschillende luxe meubel merken. In onze woonwinkels in Ommen en Dwingeloo vindt u een uitgebreid aanbod meubelen. Onze interieurstylisten staan voor u klaar om u te helpen met uw keuze voor het perfecte meubel voor uw interieur. Plan een afspraak met ons in of neem contact met ons op.

Design bankstellen van luxe meubel merken

Luxe meubel merken voor uw design interieur

Bij het uitkiezen van een nieuwe bank staan comfort en design voorop. De bank moet goed aansluiten bij uw huidige interieur, qua kleur, materiaal en formaat. Daarnaast wilt u natuurlijk een bank die lekker zit. We nodigen u van harte uit om langs te komen in een van onze woonwinkels. Onder het genot van een kop koffie kijken we graag met u mee en helpen we u met het vinden van de bank die perfect aansluit bij uw wensen. Onze collectie bestaat uit banken in verschillende stijlen en van allerlei luxe meubelmerken, zoals:

Bekijk onze luxe meubel merken en vind uw nieuwe eettafel

Merken luxe meubelen voor uw design interieur

Een goede eettafel moet zowel praktisch zijn als perfect passen in uw eetkamer. Houdt u van strak en modern, wilt u graag een industriële tafel of is uw interieur landelijk? Bij Wiechers Wonen vindt u verschillende stijlen eettafels van vele luxe meubel merken. Zo weet u zeker dat u de tafel van uw dromen vindt. Enkele van onze favoriete luxe meubel merken voor eettafels zijn:

Dé woonwinkel voor design tafels, fauteuils en meer meubelen van luxe merken

Voor meubelen van luxe merken zit u goed bij Wiechers Wonen! Wij werken al jarenlang samen met vele leveranciers van prachtige design meubelen. Van houten eettafels tot heerlijk comfortabele fauteuils, lampen en nog veel meer meubelen: u vindt het in onze woonwinkels in Ommen en Dwingeloo. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw zoektocht naar het perfecte meubel voor uw interieur? Onze interieurstylisten helpen u graag. Plan direct een afspraak in of neem contact met ons op voor vragen.