Categorieën

Wiechers Wonen is uw adres voor luxe interieurontwerp

Luxe interieurontwerp door de interieurstylisten van Wiechers Wonen in Dwingeloo en Ommen

Welkom bij Wiechers Wonen, dé specialist op het gebied van design meubelen en advies over luxe interieurontwerp! In onze prachtige woonwinkels in Dwingeloo en Ommen vindt u een grote collectie meubelen van vele design merken.

In onze winkels vindt u onder andere:

  • Luxe banken

  • Comfortabele fauteuils

  • Dressoirs

  • Eettafels en eetkamerstoelen

  • Verlichting

  • Karpetten

Geef uw woonkamer een luxe upgrade

Luxe interieurontwerp met luxe design meubel merken

De woonkamer is een belangrijke plek in uw woning. Hier komt u immers om samen te zijn met vrienden en familie en om te ontspannen. Daarom is het van belang om te kiezen voor meubelen die passen bij u en bij uw smaak. Houdt u van moderne design meubelen, Scandinavisch design of van een industriële look? Bij Wiechers Wonen vindt u luxe meubelen in verschillende stijlen. Comfort en design gaan hand in hand bij uw nieuwe luxe bankstel of fauteuil!

Interieuradvies op maat

Luxe interieurontwerp interieuradvies op maat

Bij het inrichten van uw woonkamer, luxe eethoek of andere ruimte in huis zijn er allerlei zaken om rekening mee te houden. De meubelen die u uitkiest moeten bij elkaar passen, maar ook bij uw huidige interieur. Daar spelen persoonlijke voorkeuren en praktische keuzes ook nog een rol bij. Wilt u bijvoorbeeld eetkamerstoelen op wieltjes of passen ze dan nét niet onder uw huidige eettafel? En hoe lang kan uw nieuwe eettafel zijn, zodat u er precies het juiste aantal stoelen aan kwijt kunt? Deze vragen nemen onze interieurontwerpers graag met u door. Zij zetten hun kennis en ervaring voor u in bij uw keuze voor een nieuw, luxe interieur.

Wilt u graag advies over het inrichten van uw woning? Plan dan een afspraak in met onze interieurstylisten!

Interieuradvies bij de luxe woonwinkels van Wiechers Wonen

Een prachtige nieuwe eettafel met comfortabele eetkamerstoelen erbij, of een nieuwe salontafel: u vindt uw favoriete meubelen bij Wiechers Wonen. Onze interieurontwerpers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en met u mee te kijken. Met onze speciale 3D-software kunnen zij een visuele weergave maken van uw inrichting, met daarin de nieuwe meubelen van uw keuze: zo weet u precies hoe nieuwe eethoek of woonkamer eruit komt te zien!


Heeft u vragen over onze winkel of onze luxe meubelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.