Spectral Side dressoirs en wandkasten

Een opvallend hoogtepunt in de Spectral Side collectie is het dressoir met laden, deuren en open vakken. Dit verfijnde meubelstuk is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Model 1, met een vlakke topplaat, en Model 2, met een verzonken topplaat als elegant detail. Als je kiest voor wandmontage, lijkt dit dressoir als het ware te zweven, waardoor het een eigentijdse en ruimtelijke sfeer aan elke ruimte geeft. Dankzij de hoogwaardige soft-close laden biedt dit dressoir voldoende opbergruimte voor al je bezittingen, terwijl het lichte ontwerp visuele ruimte behoudt.

Spectral Side is niet alleen verkrijgbaar als dressoir, maar ook als vrijstaande wandkast, compleet met een elegant meegespoten onderstel. Dit is een ideale oplossing voor situaties waarin wandmontage niet mogelijk is. Wat Spectral Side echt uniek maakt op het gebied van dressoirs en op maat gemaakte wandkasten, zijn de innovatieve materialen die worden gebruikt. Je hebt de vrijheid om alle beschikbare materialen naar wens te combineren, van Smart Lack tot Colour Glas, Metallic Glas, Design Glas, Fenix®, hout fineer en zelfs Dekton® keramiek. Hiermee kun je een meubelstuk creëren dat perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Productinfo aanvragen

U kunt Spectral Side dressoirs en wandkasten toevoegen aan uw favorieten.


Bezoek onze woonwinkels!

Is het de moeite om de winkels van Wiechers Wonen te bezoeken? Bekijk dan de video van onze inspirerende winkel.
Wilt u de Spectral Side dressoirs en wandkasten in Dwingeloo/Ommen bekijken? Bel dan even voor de zekerheid of het model er nog staat.

bezichtiging plannen

Bekijk openingstijden

Dwingeloo
Bekijk onze openingstijden
Ommen
Bekijk onze openingstijden

Jouw stijl, ons advies