Categorieën

Design banken van de mooiste merken

Design banken van de beste design merken koopt u bij Wiechers Wonen

In veel interieurs is de bank het middelpunt van de ruimte: hier komt u bij elkaar om samen te zijn en te ontspannen. Bij een design bank draait het om de combinatie van zitcomfort, kleurgebruik en de uitstraling van de bank.

Het is van belang dat de bank aansluit bij uw voorkeuren en uw smaak. Van industrieel tot landelijk en van minimalistisch tot klassiek: in onze woonwinkels vindt u de perfecte design bank voor iedere woonstijl. Wiechers Wonen beschikt over een prachtig aanbod design banken van verschillende design merken uit binnen- en buitenland.Veelzijdig en flexibel met modulaire design banken

Modulaire design banken koopt u bij Wiechers Wonen

Bent u graag flexibel? Met een modulaire design bank combineert u een prachtig design met de vrijheid om de bank te plaatsen zoals u dat graag wilt. Krijgt u bezoek? Dan kunt u de bank nét even anders neerzetten dan wanneer u ‘s avonds met het gezin uw favoriete serie kijkt.

Ook het creëren van een ‘eilandengroep’ behoort tot de mogelijkheden met een modulaire design bank. Door aan twee kanten van de bank zitplekken te creëren, geeft u uw woonkamer een hele nieuwe dimensie. Aan de ene zijde kijkt u bijvoorbeeld uit over uw tuin, terwijl u aan de andere kant richting de televisie gepositioneerd bent.

De Domino van het Nederlandse design merk Montis geeft u alle vrijheid om te variëren met uw opstelling. Door de combinatie van de onderdelen blijft deze design bank verrassen!

Bekijk onze modulaire design banken

Alle ruimte met een design hoekbank

45 graden design hoekbanken

Een design hoekbank geeft gezelligheid en comfort en maakt het mogelijk om ruimtes optimaal te benutten.

De laatste trend op het gebied van design hoekbanken is de bank met een hoek van ongeveer 45 graden, in plaats van de ‘traditionele’ 90 graden. Dit geeft een bijzonder speels en ruimtelijk effect aan de ruimte. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Gelderland 6400, ontworpen door topontwerper Henk Vos. Dit model is in verschillende prachtige kleuren en stoffen verkrijgbaar en is, naast de traditionele rechte hoek, te leveren met een ‘knik’.

Bekijk onze design hoekbanken

Advies bij uw keuze voor de perfecte design bank

Bent u bezig met het inrichten van een nieuwe woning en hoort daar een nieuwe design bank bij? Of bent u op zoek naar een design bank die beter aansluit bij uw woonkamer? Bij onze vestigingen in Dwingeloo en in Ommen vindt u een ruim aanbod aan prachtige design banken van vele design merken. Deze banken zijn perfect te combineren met onze andere design meubelen.


In beide vestigingen staat ons deskundige team van interieurstylisten voor u klaar om u te begeleiden bij de zoektocht naar de perfecte bank. Ze kijken graag met u mee en adviseren over mogelijke opstellingen en kleurencombinaties. Wilt u graag vrijblijvend interieuradvies ontvangen? Plan een afspraak in met ons team, dan verwelkomen we u binnenkort met een kop koffie bij een van onze woonwinkels!