3 zitsbank leer

Voor een bank helemaal afgesteld op uw woonwensen is de afmeting van de de bank natuurlijk van groot belang. Termen als 2-zitsbanken en 3-zitsbanken geven een indicatie van de leefruimte van een bank, maar hoe riant of compact deze leefruimte is kunt u zelf bepalen. Bij het kiezen van een nieuwe bank is de maatvoering een bepalende factor voor hoe de bank binnen uw interieur past.

Bij ons vindt u vele design 3 zitsbanken van vele meubelmerken in diverse afmetingen. Zo zijn bijvoorbeeld de 3-zitsbanken van Gelderland en Leolux in vele maatvoeringen te verkrijgen. Bij het kiezen van de juiste afmetingen van uw bank helpen onze woonadviseurs u graag verder. Door middel van een 3D-planner kunt u bij Wiechers Wonen alvast een kijkje nemen hoe de bank er bij u thuis uit zal zien.

Na het kiezen van de juiste afmetingen staat u nog voor de keuze van het stofferen van uw nieuwe bank. Bijna alle banken (dus ook 3 zitsbanken in leer) in onze meubelcollectie zijn leverbaar in diverse stof- en leersoorten en soms zelfs een combinatie daarvan. Kom langs, bekijk de mogelijkheden en voel de stoffen zelf. Wat uw woonwensen ook zijn; bij Wiechers Wonen worden ze waargemaakt.