Misschien vindt u dit ook mooi:

  • Vitra Grand Repos Fauteuil

Vitra Poldersofa

Een polder is een kunstmatig drooggelegd stuk land dat op de zee is veroverd met behulp van dijken en afwateringskanalen. Door het vlakke, langgerekte ontwerp doet de Polder sofa aan een polderlandschap denken.

De Nederlandse ontwerpster Hella Jongerius koos voor deze sofa op elkaar afgestemde combinaties van kleuren en stoffen, die ze accentueerde met hightech garen en grote knopen van natuurlijke materialen.

De Hollandse ontwerpster Hella Jongerius woont en werkt in Berlijn. In het jaar 2000 richtte zij de studio "Jongeriuslab"op, en sinds 2004 werkt ze samen met Vitra. Sindsdien heeft ze met haar ontwerpen een essentiële bijdrage geleverd aan de voortdurend groeiende Vitra Home Collection.

De Polder Sofa XL van Vitra is leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de XS (226 cm) of XL (293 cm) in de kleuren crème, rood, groen en antraciet.

Productinfo aanvragen

U kunt Vitra Poldersofa toevoegen aan uw favorieten.


Zelf zien en ervaren?

Bezoek onze woonwinkels!
Wilt u onze winkel alvast van binnen bekijken, bekijk dan een video van onze showroom. Vitra Poldersofa bekijken gaat wegens corona tijdelijk op afspraak.

bezichtiging plannen

Bekijk openingstijden

Dwingeloo
Bekijk onze openingstijden
Ommen
Bekijk onze openingstijden

Jouw stijl, ons advies