Spectral Cocoon TV meubel

Een tv- audiomeubel waar uw apparatuur, speakers, subwoofer en kabels onzichtbaar in weggewerkt worden. Het complete geluidssysteem kan bijgeleverd worden en wordt bij het plaatsen van de kast allemaal op elkaar aangesloten. Tevens krijgt u er een universele afstandsbediening bij waarmee u alle systemen kunt bedienen.

De kasten worden gemaakt van gelakt glas waarbij u keuze heeft uit talloze NCS kleuren.

Echt een TV meubel die u ter plekke moet bekijken. Wij zullen u verrassen.

Productinfo aanvragen

U kunt Spectral Cocoon TV meubel toevoegen aan uw favorieten.


Bezoek onze woonwinkels!

Is het de moeite om de winkels van Wiechers Wonen te bezoeken? Bekijk dan de video van onze inspirerende winkel.
Wilt u de Spectral Cocoon TV meubel in Dwingeloo/Ommen bekijken? Bel dan even voor de zekerheid of het model er nog staat.

bezichtiging plannen

Bekijk openingstijden

Dwingeloo
Bekijk onze openingstijden
Ommen
Bekijk onze openingstijden

Jouw stijl, ons advies

De Spectral, het beste van twee werelden. De TV goed zichtbaar, maar de (lelijke) boxen vrijwel onzichtbaar weg gewerkt. Eén van de favorieten van Hilbert Wiechers. De combinatie van gelakt glas, prachtige kleuren en strakke lijnen geven het meubel een uitzonderlijke sfeer. Door de grote diversiteit aan mogelijkheden is dit meubel in bijna elk interieur toepasbaar. Wat Spectral bijzonder maakt, is het wegwerken van al uw apparatuur. Er is werkelijk geen box of kabel meer zichtbaar. Een ware lust voor het oog. Ze zeggen niet voor niets: Spectral maakt techniek onzichtbaar. Droomt u ook van TV kijken zonder kabels en speakers, maar wel met goed geluid? Dan is de Spectral serie echt wat voor u!