Cor Conseta hoekbank

Cor Conseta - Ontwerp: COR 1964 - Design meubels.

COR ontwierp in 1964 de Conseta. Hun bekendste ontwerp tot nu toe. De COR Conseta - afgeleid van het Latijnse woord consedere, wat bij elkaar zitten betekent, is een tijdloos zitsysteem, wat bestaat uit losse banken en ook de mogelijkheden biedt om verschillende elementen samen te voegen. Er is keuze uit een breed scala. Conseta is een ontwerp die door haar tijdloze uitstraling zich ook nu nog prima weet te redden tussen de hedendaagse trends.

Cor design zag het levenslicht in 1955. Cor, Latijns voor 'hart', produceert al ruim een halve eeuw prachtige design meubelen van de allerhoogste kwaliteit. Het motto van Cor is niet voor niets: 'Alleen het beste is goed genoeg'. De beste materialen, gecombineerd met duurzaamheid en vaardigheid vormen de hoofdingrediënten van de meubelen. Cor werkt samen met ontwerpers als Friedrich-Wilhelm Müller en Jochen Hoffmann die op hun eigen wijze een bijdrage hebben mogen leveren aan het merk.

Hoogstaande kwaliteit

Cor staat voor kwaliteit in zijn zuiverste vorm en levert design meubelen die een leven lang meegaan. Technologie speelt een grote rol bij de productie, maar Cor moet het voornamelijk hebben van de vakkundigheid van zijn vaklieden die met veel liefde en respect waken over elk detail van het productieproces. Alle materialen die gebruikt worden in de meubelen van Cor of het nu leder, staal, stof, aluminium of hout betreft zijn van de allerhoogste kwaliteit.

LET OP: De Conseta is op dit moment niet in onze winkel aanwezig.

Productinfo aanvragen

U kunt Cor Conseta hoekbank toevoegen aan uw favorieten.


Bezoek onze woonwinkels!

Is het de moeite om de winkels van Wiechers Wonen te bezoeken? Bekijk dan de video van onze inspirerende winkel.
Wilt u de Cor Conseta hoekbank in Dwingeloo/Ommen bekijken? Bel dan even voor de zekerheid of het model er nog staat.

bezichtiging plannen

Bekijk openingstijden

Dwingeloo
Bekijk onze openingstijden
Ommen
Bekijk onze openingstijden

Jouw stijl, ons advies