Categorieën Direct naar Carpet Sign overzicht

Carpet Sign

De bevlogen liefde voor het textielvak, een creatief ontwikkelteam en een scherpe bewaking van hoogwaardige kwaliteit maken Carpet Sign tot wat zij is: toegewijd en innovatief producent van custom-made karpetten.

Elk karpet is uniek van structuur, maat en kleur en wordt geheel afgestemd naar individuele wens. Door het meleren van diverse garentypen en kleuren wordt een bijzondere collectie verkregen.

Made in Holland
Carpet Sign is al meer dan 30 jaar specialist in het creëren en produceren van hoogwaardige, getufte karpetten in diverse poolhoogtes, van laagpolig [10 mm] tot hoogpolig [60 mm]. De productie vindt plaats in Nederland [Asten] door een vakkundig en gemotiveerd team. De fabriek ademt kennis uit en is een unieke mix van hightech machines en vakmanschap. Door de state of the art CADCAM gestuurde robots zijn de mogelijkheden in vorm oneindig: vierkant, rechthoek, cirkel, ellips en zelfs organische vormen behoren tot de mogelijkheden. Uw interieur is leidend! Onze trots op het Nederlands fabricaat oftewel op ‘Dutch Design’ werd in 2007 onderstreept: In dat jaar werd Carpet Sign met de outdoor collectie Atlantique genomineerd voor de Nederlandse Design Prijzen en eindigde bij de laatste 5 in de categorie consumentenproduct!
In zowel Ommen (Overijssel) als Dwingeloo (Drenthe) hebben wij een soort studio, waar je je eigen kleed helemaal kan samenstellen. We kijken naar de kleuren van het interieur en kunnen hierbij dan precies deze kleuren terug laten komen in uw interieur. Graag nodigen wij u uit om onze showrooms te bezoeken.

Carpet Sign

Weergave: