Brink en Campman Gravel karpetten

Brink en Campman Gravel karpettenBrink en Campman Gravel karpetten

De ‘Gravel’ maakt deel uit van de Brink & Campman collectie. Het is een vol kleed, geweven op getouwen. Doordat het grote aantal verschillend polen gering van elkaar afwijken qua hoogte, wordt een rijk beeld gecreëerd. Het tapijt is verkrijgbaar in tien verschillende kleurdessins, uiteenlopend van grijs-wit tot sepia.

De materiaalkeuze is gevallen op zuiver wol uit Nieuw Zeeland: een zelfreinigende, zachte textielkeuze. Bovendien pluist deze wolsoort niet. Na het knopen van de scheerwol wordt het gewassen, waardoor het een glans krijgt.

Er zijn vier verschillende formaten verkrijgbaar uiteenlopend van een beleefd formaat van 1,4 bij 2 meter tot het royale formaat van 2 bij 3 meter. Allen hebben een poolgewicht van 4 kilogram per vierkante meter (totaalgewicht 5,5 kilogram/m �). De gemiddelde poolhoogte bedraagt 3 centimeter. Dit maakt ‘Gravel’ een uiterst sterk kwaliteitskleed. De achterkant van het tapijt is voorzien van een antisliplaag, wat verschuiving op de bestaande vloer voorkomt.

Brink & Campman is een producent, gespecialiseerd op het gebied van hoogwaardige vloerkleden. De gehele collectie wordt wereldwijd verkocht bij de betere woonwinkels en webshops. Het etablissement voldoet aan de wensen van velen die leven in het heden en waarde hechte aan de rijkdom van een interieur.

Behalve voor een verrijking van het interieur, zorgen de kleden voor lagere energiekosten en een betere akoestiek. Al met al vormt deze ‘Gravel’ een gefundeerde langetermijninvestering.

Brink en Campman Gravel karpetten is beschikbaar/leverbaar in langwerpig, hoogpolig en verschillende afmetingen.