Direct naar Arco overzicht

De unieke eetkamertafels, eetkamerstoelen en salontafels van Arco kenmerken zich door duurzaamheid, functionaliteit en een eigentijdse vormgeving. In veel ontwerpen van Arco is hout als basis voor het ontwerp genomen in combinatie met metaal. Met zorg geselecteerde en bewerkte houtsoorten zoals eiken, noten, kersen en ahorn zijn terug te vinden in de ontwerpen van Arco . De meubels van Arco worden op bestelling geproduceerd, u kunt zelf de houtsoort, kleur en lakafwerking kiezen. Zo staat bij Arco de gebruiker voorop en is elk meubelstuk uniek in ontwerp en afwerking. Arco is vooral bekend om zijn ongekend strakke afwerking.

Arco meubelen

Weergave:

De combinatie van diverse houtsoorten en stalen elementen zorgen voor spannende contrasten in de ontwerpen van Arco , die door de jaren heen blijven boeien. Arco produceert haar meubelen met oog voor detail en maakt gebruik van verantwoorde duurzame houtsoorten. Kom langs in een van onze woonwinkels om de eethoeken en kasten van Arco te bekijken en ervaar zelf de kwaliteit.

Het Nederlandse merk Arco ontwerpt al meer dan 100 jaar meubelen. En is van een producent van klassieke kleinmeubelen uitgegroeid tot een internationale aanbieder van design meubelen. Bij Wiechers wonen vindt u naast de collectie van Arco ook collecties van andere Dutch design merken zoals; Designonstock, Bert Plantagie, Montis, Linteloo, Gelderland, Leolux, PasToe en Van Beek.

Rond het jaar 2010 is de volgende generatie van Arco tot het bedrijf toegetreden. Jorre van Ast is de " Creatief Directeur" en vanuit die hoedanigheid verantwoordelijk voor alle nieuwe modellen die worden uitgebracht. Voordat hij terug kwam naar Nederland heeft hij in Londen gewerkt en daar de nodige ontwerpervaring opgedaan buiten het eigen bedrijf.