Ga voor luxe meubelen in uw woonkamer

Een prachtige Gelderland bank, een comfortabele fauteuil van Montis of zo'n eigenzinnige design kast van Pastoe: onze luxe meubelen passen perfect in uw woonkamer! Wiechers Wonen staat al jarenlang bekend als hét adres voor hoge kwaliteit woongenot. In onze woonwinkels in Ommen en Dwingeloo vindt u een uitgebreide collectie aan luxe meubelen voor in uw woonkamer, keuken of eetkamer.

Luxe meubelen voor woonkamer koop je bij Wiechers Wonen

Geef uw woonkamer een prachtige uitstraling met luxe meubelen

Door luxe meubelen toe te voegen aan uw woonkamer geeft u de ruimte een unieke uitstraling. Een grote, comfortabele hoekbank is een echte eyecatcher in uw woonkamer. Kies voor flexibiliteit met een modulaire bank: deze kunt u uitbreiden met bijvoorbeeld een chaise longue om hem volledig naar uw wens te maken. De DALEY bank van Montis is een prachtig voorbeeld van een modulaire bank. Deze comfortabele bank is te verkrijgen in allerlei varianten, kleuren en stoffen.

Luxe meubelen die passen bij uw smaak

Ieder interieur is uniek. U heeft uw persoonlijke items en combineert deze graag met luxe meubelen die bij uw voorkeuren passen. Houdt u van een minimalistische, Scandinavische uitstraling? Of kiest u voor het warme en sfeervolle van een landelijk interieur? In onze winkels vindt u een groot aanbod aan luxe meubelen in verschillende stijlen. Bekijk onze meubelen per categorie:Ontdek onze luxe meubelen van topmerken

Wij werken met de populairste design merken van luxe meubelen uit binnen- en buitenland. Veel van onze meubelen zijn ontworpen in Nederland. Meubelen van prachtige Nederlandse merken als Pilat&Pilat geven uw woonkamer een luxe uitstraling. De duurzame houten meubelen van dit Friese merk passen bij ieder type inrichting. Ook de eigentijdse meubelen van Bert Plantagie zijn een mooi voorbeeld van Nederlands design. Beide merken vindt u in onze showrooms in Dwingeloo en Ommen.

Op zoek naar advies over luxe meubelen voor uw woonkamer?

Ons enthousiaste team denkt graag met u mee. Wij hebben veel ervaring in het combineren van nieuwe, luxe meubelen met bestaande interieurs. Daardoor kunnen we u gericht tips geven over het inrichten van uw woning. Wilt u graag advies ontvangen over onze luxe meubelen? Plan een afspraak in voor een interieuradvies in een van onze winkels in Ommen en Dwingeloo.