Categorieën

Leer onderhoud

Leer heeft twee grote voordelen. Het is onderhoudsvriendelijk en het straalt luxe uit. Ondanks dat leer onderhoudsvriendelijk is, heeft het toch de nodige aandacht nodig. Het is van belang om leer goed te onderhouden, zodat uw meubels langer mooi blijven en u er langer van kunt genieten. Het periodiek schoonmaken van leren meubels is daarom vanzelfsprekend en noodzakelijk. Wel is het van essentieel belang om het juiste product te gebruiken, zodat u uw meubels niet beschadigd.
Wiechers Wonen biedt verschillende producten om uw meubels schoon en mooi te houden. Op het gebied van leeronderhoud raden wij de producten van Oranje aan. Oranje is een van de grootste leveranciers op het gebied van leeronderhoud. Alle producten van Oranje zijn van goede kwaliteit en reinigen uw meubels optimaal.

Oranje

Oranje Furniture Care fabriceert gespecialiseerde meubelverzorgings- en reinigingsmiddelen. Voor elk type meubel zijn er producten te verkrijgen voor leer onderhoud bij o.a. meubelspeciaalzaken in Nederland. Ook bij Wiechers kunt u de producten van Oranje kopen. Vraag in de winkel welke product het meest geschikt is voor uw meubelstuk.
De producten van Oranje zijn van zeer goede kwaliteit. Oranje levert verschillende producten op het gebied van leeronderhoud. Het assortiment is enorm uitgebreid en bevat onder andere onderhoudsmiddelen voor leer, hout en meubelstof. Ook bevat het assortiment vlekverwijderaars, die moeiteloos de grootste (inkt)vlekken wegpoetsen en onderhoudsproducten zoals wax, kleurmiddel, (kleurloze) leerolie en verzorgende crème.
Oranje Furniture Care wordt in het laboratorium van Oranje BV ontwikkeld. De producten komen bij de klant via het dealernetwerk, hieronder vallen meubelspeciaalzaken, stoffeerderijen, verschillende groothandels en meubelfabrikanten in Nederland, België, Duitsland & Frankrijk.
Klik hier voor de Webshop van de onderhoudsmiddelen