Gratis portetfoto bij Wiechers Wonen

Samen met je geliefde op de foto...gratis!
Samen met uw grote liefde, het gezin of kennis zo maar op een prachtige foto? Op 2e paasdag kan dit bij Wiechers Wonen. De foto van 13 x 18 wordt ter plekke afgedrukt en krijgt u dus direct mee naar huis, zo maar, zonder kosten of verplichtingen. De foto wordt gemaakt door een professionele fotograaf.

Tijdens de tweede paasdag werkt Wiechers Wonen samen met de "JCI 't Hooghe Veen" (voorheen Junior Kamer). Tijdens deze unieke actie in de showroom van Wiechers treft u een professioneel decor waar u kosteloos een foto kunt laten maken van u of uw gezin.

Foto mee naar huis
Niet alleen de foto wordt gemaakt. Ook hebben we er voor kunnen zorgen dat u direct een gedrukt exemplaar ontvangt van 13 x 18 cm. Uniek is dat wij u hiervoor niet terug laten komen, maar dat het team van JCI ’t Hooghe Veen er direct voor zorgt dat nog tijdens uw bezoek aan de showroom u naar buiten loopt met het gedrukte exemplaar.

Natuurlijk is groter mogelijk
Als u denkt: wat een prachtige foto, maar hij is wat klein, kunt u naast het gratis exemplaar tegen een geringe vergoeding direct in de showroom ook andere formaten bestellen of direct de foto laten inlijsten. De foto’s kunnen op verschillende formaten worden geleverd en zelfs het drukken op canvas of verwerken achter plexiglas is mogelijk. De meeste grotere formaten worden direct geleverd. Bepaalde uitvoeringen moeten later worden opgehaald. Dit wordt u ter plekke uitgelegd.

Help ook Zorgpalet met het campingproject
Door de sponsoring van Wiechers Wonen van de basisfoto's en met uw aankoop van grotere formaten of andere fotoproducten pleziert u niet alleen uzelf. JCI ’t Hooghe Veen laat de verkoopopbrengsten ten goede komen aan het goede doel. JCI ’t Hooghe Veen heeft hiervoor het campingproject van Zorgpalet geselecteerd. Met de opbrengsten van uw aankoop worden ouderen en mantelzorgers in de gelegenheid gesteld enkele dagen op een camping te verblijven en lekker te genieten van rust en ruimte.
Als u een extra foto bestelt, steunt u het goede doel en heeft u een extra mooie herinnering erbij. U mogen wij toch ook bij Wiechers Wonen welkom heten op tweede paasdag?