Categorieën

We zijn gelukkig weer open!

Wij zijn heel blij! Wij mogen onze passie weer volgen: u blij maken met mooie interieurs! We mogen meer dan 100 klanten per vestiging ontvangen en u hoeft geen verplichte afspraak meer te maken. Veel klanten hebben het wel als prettig ervaren om een afspraak te maken. Onze winkel bezoeken en verzekerd zijn van een adviseur? Klik dan hier voor het maken van een afspraak.

Komt u bij ons bezoek? Dan vragen wij u wel rekening te houden met de volgende voorzorgsmaatregelen. Zo houden we het winkelen voor iedereen gezellig en veilig:

  • Verkoudheidsklachten of koorts? Kom dan een andere dag, wanneer u klachtenvrij bent.
  • Hanteer te allen tijde 1.5 meter tussen andere bezoekers en onze adviseurs.

Persoonlijk advies? Plan tóch een afspraak!

Goed en professioneel advies bij uw wooninriching, daar staat Wiechers Wonen voor. Afgelopen periode hebben wij gemerkt dat klanten veel baat hadden bij de extra persoonlijke aandacht die wij hen konden geven, wanneer zij een afspraak boekten. Wij gaan hier daarom graag mee door!

Stijladvies hoe uw (woon)kamer er het allermooiste uit komt te zien!

Onze Wiechers Wonen adviseurs nemen graag alle tijd om met u de beste keuzes te maken voor uw interieur. Door het maken van een afspraak met een adviseur, weet u altijd zeker dat er iemand voor beschikbaar is, die alle tijd voor u heeft. U wordt altijd gebeld om de afspraak te bevestigen.

Plan gratis en vrijblijvend uw afspraak

Dit kan u door te mailen, digitaal een afspraak maken (zie button) maar uiteraard mag u ook bellen. Als u mailt of digitaal een afspraak maakt: wij nemen altijd contact op om de afspraak te bevestigen. Dit kan per mail zijn of per telefoon.
Dwingeloo: 0521-591318 of Ommen: 0529-453933 of mail: Afspraak@WiechersWonen.nl.

Digitaal afspraak plannen Openingstijden