Categorieën

We zijn gelukkig weer open! (op afspraak)

Wij zijn heel blij! Wij mogen onze passie weer volgen: u blij maken met mooie interieurs! We mogen 50 klanten per vestiging ontvangen. Om dit zo goed mogelijk in te plannen, hebben we twee vormen gecreëerd om een afspraak te maken.

1. Inspiratie afspraak.
Heeft u nieuwe meubelen nodig, maar weet u niet goed wat u mooi vindt? In een inspiratie afspraak bekijken onze interieuradviseurs welke stijl u aanspreekt en kunt u zich vrijblijvend oriënteren. Dat u nog geen idee heeft welke meubelen het beste bij u past, dat maakt niet uit. Onze adviseurs nemen u mee en laten u alle meubels, stijlen en trends zien tijdens een vrijblijvende, uitgebreide wandeling door onze winkels in Dwingeloo of Ommen. U wordt niet direct 'gekoppeld' aan een adviseur.

2. Afspraak met adviseur, ik ben gericht op zoek.
U wil graag geadviseerd worden hoe uw woonkamer er het allermooiste uit komt te zien. Hiervoor maakt u graag gebruik van onze adviseurs. Door het maken van een afspraak met een adviseur, weet ik ook zeker dat er iemand voor mij beschikbaar is. U wordt altijd gebeld om de afspraak te bevestigen.

Dit kan u mailen, digitaal een afspraak maken (zie button) maar uiteraard mag u ook bellen. Als u mailt of digitaal een afspraak maakt: wij nemen altijd contact op om de afspraak te bevestigen. Dit kan per mail zijn of per telefoon.
Dwingeloo: 0521-591318 of Ommen: 0529-453933 of mail: Afspraak@WiechersWonen.nl.

Digitaal afspraak plannen Openingstijden