Categorieën

Wiechers Wonen: dé luxe interieur winkel

Luxe interieur wereld Wiechers Wonen in Drenthe

Wilt u uw woonkamer of eetkamer opnieuw inrichten en bent u op zoek naar een luxe interieur winkel? Dan bent u bij Wiechers Wonen aan het goede adres! U bent van harte welkom in onze interieu winkels in Dwingeloo en Ommen. Hier vindt u een grote collectie luxe meubelen van prachtige design merken. We leveren meubelen van merken uit binnen- en buitenland, zoals:

Design meubelen van Leolux: u vindt ze in onze luxe interieur winkel

Luxe interieur meubelwinkel in Drenthe Wiechers Wonen

Het eigenzinnige Nederlandse meubelmerk Leolux staat bekend om duurzame design fauteuils, banken, eetkamerstoelen en andere prachtige meubelen. U vindt een groot aanbod van deze meubelen in onze luxe interieur winkels.

De Leolux Volare fauteuil is een van de populairste meubelen van Leolux. Het model past perfect binnen de filosofie van Leolux, waarbij een bijzondere vormgeving en comfort gecombineerd worden. De Volare is in vele kleuren en stoffen verkrijgbaar en kan met de bijpassende poef geleverd worden. Bent u op zoek naar een bank? De Volare is tevens verkrijgbaar in een 2-zits variant!

Een nieuwe eethoek? U vindt het in onze luxe interieur winkels

Luxe interieur winkel voor design meubel merken

Een prachtige design eettafel met goed zittende eetkamerstoelen erbij: bij onze luxe interieur winkels helpen we u met uw zoektocht naar een nieuwe eethoek. De eetkamer wordt steeds meer als leefruimte gezien en de meubelen in de eetkamer worden daardoor belangrijker. Het zitcomfort van eetkamerstoelen is een belangrijke factor, we nodigen u daarom uit om te komen proefzitten.

Onze interieurontwerpers staan voor u klaar

In onze luxe interieur winkels staan service en kwaliteit voorop. Wanneer u vragen heeft of wat hulp kunt gebruiken bij het inrichten van uw woning, dan staan onze interieurstylisten voor u klaar. Zij hebben veel ervaring met het stylen van woningen in verschillende stijlen, van modern tot landelijk en industrieel. Heeft u een meubel gevonden, maar twijfelt u of deze past in uw interieur? Onze interieurontwerpers beschikken over speciale 3D-software. Hiermee kunnen ze een 3D-weergave van uw interieur maken, mét uw favoriete nieuwe meubel erin. Zo weet u precies hoe uw interieur eruit komt te zien!

Wilt u graag interieuradvies op maat? Kom langs in een van onze luxe interieur winkels of plan een afspraak in.

Dé luxe interieur woonwinkel voor design meubelen

Wiechers Wonen in Ommen en Dwingeloo beschikt over een groot aanbod aan luxe banken, comfortabele fauteuils, prachtige tafels en eetkamerstoelen, karpetten en meer. Onze interieurontwerpers helpen u graag met uw zoektocht naar de perfecte meubelen voor uw interieur. Kom langs in onze winkels of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over een van onze meubelen of deze graag in een van onze luxe interieur winkels wilt komen bezichtigen.