Brink en Campman Gravel karpetten

De 'Gravel' maakt deel uit van de Brink & Campman collectie. Het is een vol kleed, geweven op getouwen. Doordat het grote aantal verschillend polen gering van elkaar afwijken qua hoogte, wordt een rijk beeld gecreëerd. Het tapijt is verkrijgbaar in tien verschillende kleur dessins, uiteenlopend van grijs-wit tot sepia.

De materiaalkeuze is gevallen op zuiver wol uit Nieuw Zeeland: een zelfreinigende, zachte textiel keuze. Bovendien pluist deze wolsoort niet. Na het knopen van de scheerwol wordt het gewassen, waardoor het een glans krijgt.

Er zijn vier verschillende formaten verkrijgbaar uiteenlopend van een beleefd formaat van 1,4 bij 2 meter tot het royale formaat van 2 bij 3 meter. Allen hebben een poolgewicht van 4 kilogram per vierkante meter (totaalgewicht 5,5 kilogram/m �). De gemiddelde poolhoogte bedraagt 3 centimeter. Dit maakt de Gravel een uiterst sterk kwaliteitskleed. De achterkant van het tapijt is voorzien van een antislip laag, wat verschuiving op de bestaande vloer voorkomt.

Brink & Campman is een producent, gespecialiseerd op het gebied van hoogwaardige vloerkleden. De gehele collectie wordt wereldwijd verkocht bij de betere woonwinkels. Het etablissement voldoet aan de wensen van velen die leven in het heden en waarde hechte aan de rijkdom van een interieur.

Behalve voor een verrijking van het interieur, zorgen de kleden voor lagere energiekosten en een betere akoestiek. Al met al vormt deze ‘Gravel’ een gefundeerde langetermijninvestering.

Jouw stijl, ons advies