Categorieën

Maak van uw woonkamer een plek om te ontspannen met een design fauteuil van Wiechers Wonen. Wat is een fauteuil? Een fauteuil (ook wel leunstoel) is een comfortabele stoel welke u ideaal kunt gebruiken als extra zitplek naast een bank. Zo kunt u uw woonkamer of zithoek opleuken met een chique design stoel. En heeft u meer plek voor visite van familie en vrienden.

Welk fauteuil past bij mij?

De keuze voor de juiste fauteuil is niet alleen gebaseerd op smaak, maar ook comfort. We willen dat u zo comfortabel mogelijk geniet van uw stoel. Het voordeel van een fauteuil van Wiechers Wonen is dat er één is voor ieders smaak. We hebben zowel draaifauteuils als relaxfauteuils. Ontdek welke stijl bij u past in een van onze woonwinkels.

Waar kan ik fauteuils kopen?

Design fauteuils kunt u bij één van onze woonwinkels kopen in Ommen of Dwingeloo. Voor een routebeschrijving naar onze woonwinkels klik hier.

Het door u gezochte/opgevraagde Vitra Repos relaxfauteuil opruiming incl. Panchina (voetenbank) behoort niet meer tot ons assortiment. Hieronder treft u andere producten van Fauteuils

Design fauteuils

Weergave: