Reviews van klanten

Wat vindt u van Wiechers Wonen?

Uw naam:
Cora van Berkel op 29-12-2012 om 16:49
2 jaar geleden ben ik voordat ik mijn huis ging verbouwen onverwachts bij Wiechers Wonen gekomen. Ik was verrast over de opstellingen van prachtige dingen, maar vooral door de manier waarop ik geadviseerd en geholpen werd. Met respect voor mij en mijn spullen heeft Jeffrey met mij gekeken naar mogelijkheden. Nu 2 jaar later heb ik een vraag en dacht: 'kom ik ga naar de winkel'. Ik ben dankbaar voor het advies en de hulp die ik heb gekregen,zodat mijn huis nog meer mijn thuis is geworden. Ik ben blij. Bedankt!
G. van Essen op 28-12-2012 om 15:51
wij kwamen alleen binnen om ons te orienteren, maar gaan met een bestelling van stoelen en bank de deur uit. Erg prettig behandeld, dat komt tegenwoordig niet vaak meer voor. Toppie tot dusver
Mulder op 28-12-2012 om 14:46
PRIMA
Wiebe Wienbelt, Rosmalen op 27-12-2012 om 10:56
Wiechers Wonen heeft een excellente collectie meubels in een smaakvol en ruim ingerichte meubelzaak die schitterend is gelegen in het Drentse landschap. De verkoopadviseurs zijn deskundig, vriendelijk en gastvrij. Een zaak om terug te komen en voor om te rijden.
Hieke (9 jaar) op 22-12-2012 om 12:44
ik vind het een mooie winkel, en ze hebben hier leuke spullen! en zelfs een speelhoek, heel erg mooi!!!
Isa (12 jaar) op 22-12-2012 om 12:41
Een mooi woonwarenhuis met volop keuze. Alle stijlen zijn er, ook die van mij. Dit is zeker een van mijn favoriete woonwarenhuizen!
Fam. Wuite op 13-12-2012 om 13:21
Prettige winkel om je te orienteren, waarbij het advies van de verkoper zeer waardevol is.
Patricia en Henk Feenstra op 11-12-2012 om 13:54
Goed advies, goede afspraken, zeer attent, prachtige uitstraling, kortom, kan niet beter.
schutte op 01-12-2012 om 15:26
ik vind dat ze een strakke winkel hebben en netjes. voor ons een beetje te strak wij zoeken wat landelijks. jammer dat jullie dat niet hebben.
g.Woerdman op 21-11-2012 om 12:38
ruim opgezette collectie in een mooie showroom. Mooie locatie in het groen met ruime parkeermogelijkheden.
Herman Beernink op 17-11-2012 om 16:51
Mooie ruime winkel, overzichtelijk. Mooie collectie. Vriendelijke medewerkers. Niet opdringerig.
Ronald Bronts Assen op 14-11-2012 om 17:26
Als je bij Wiechers niet slaagt, blief dan maor thuus!
joost van andel op 03-11-2012 om 13:04
goed :-)
Edmond de Boer op 02-11-2012 om 13:35
met veel plezier rondgekeken. OP het juiste moment advies gekregen. Tevreden met enkele meubelstukken rijker weer verder
C.BOSMA op 30-10-2012 om 16:29
EEN GOEDE UITSTRALING, PROFESSIONEEL EN VRIENDELIJK. HELPEN EN ADVISEREN GOED EN VAKKUNDIG EN DENKEN OOK MEE. GEVEN ADVIES MEE VOOR ONDERHOUD. OOK DE BEZORGERS VAN DE MEUBELS ZIJN VRIENDELIJK EN VAKKUNDIG EN DENKEN MEE MET DE KLANT. KORTOM ZEKER AAN TE BEVELEN.
kwant op 27-10-2012 om 16:26
Beste H. Wiechers, bedankt voor de fantastische service, we gaan met heel veel nieuwe en mooie ideeen naar huis en gaan eens goed nadenken wat de keuze gaat worden. Succes met uw mooie winkel. We komen zeker terug. Met vriendelijke groet, fam. Kwant
fam. van der tuin op 27-10-2012 om 14:05
netjes en erg gastvrij. geeft een goed gevoel.
EVA op 25-10-2012 om 11:01
HEEL MOOI VEEL MOOIE SPULLEN
ROSA op 25-10-2012 om 11:00
iK VIND HET EEN MOOIE WINKEL MET MOOIE SPULLEN.
Antje en René op 13-10-2012 om 16:34
Mooie volledige collectie Goed advies gehad Klantvriendelijk
Familie Gums op 13-10-2012 om 15:12
wat een mooie spullen hier. Voor de 3e keer geslaagd bij Wiechers Wonen
Familie Hazelaar op 13-10-2012 om 13:47
wij zijn door Wiechers zeer verrast over het wel zeer uitgebreide en eigentijdse meubel 'assortiment' Ook zijn wij zeer goed geadviseerd over de door ons uiteindelijk bestelde fauteuil.
E.Klement op 13-10-2012 om 11:40
Super geholpen, veel leuke ideeen die we zelf niet hadden kunnen bedenken!
Jeanne en Jacqueline op 12-10-2012 om 11:46
Prachtige en overzichtelijke winkel, waar je bovendien nog zeer gastvrij ontvangen wordt ook!De moeite waard!
Sybren en Coby Bakker, Zuidlaren op 05-10-2012 om 13:03
Voor ons een aangename kennismaking met Wichers wonen. Prettige begeleiding en een goed advies. We komen zeker nog eens terug
A.J. Hoogland op 29-09-2012 om 16:52
Zaterdag Wiechers wonen bezocht. Wij zijn erg onder de indruk van de zeer uitgebreide collectie meubelen en de accesoiresss> Wij komen zeker nog een keer terug!
Cees en Loes op 29-09-2012 om 16:30
wat een fantastische winkel met heel veel keus en bijzonder vriendelijk personeel.
Fam. J.Smids op 25-09-2012 om 12:45
Bij aankoop Gelderland fauteuilop plezierige wijze geholpen\'Dank hiervoor. Fam. Smids, Drachten.
erik op 22-09-2012 om 15:33
de man die ons hielp was heel erg aardig en de koekjes waren lekker en we hebben een leuke bank gezien!!!!!!!!!!!!!
fam.Koekoek op 22-09-2012 om 15:26
goede ontvangst en voorlichting. wij komen zeker nogeens terug.
AF Kemp op 15-09-2012 om 15:44
Hartelijk ontvangst. Ongedwongen rustige sfeer. Mooie presentatie van interieur stijlen.
Schrage op 14-09-2012 om 18:01
Mooie winkel, vriendelijke medewerkers, goed advies. Aanrader!
E Abbing op 14-09-2012 om 15:55
Goede ontvangst, mooie collectie, goede bediening en erg gastvrij. Erg prettig geholpen.
Willem en Sonja de Wit op 08-09-2012 om 16:29
Goedemiddag, Wat een prachtige winkel en wat een mooie collectie. Het is genieten om hier rustig doorheen te wandelen. Jammer dat wij niet gevonden hebben wat wij zochten, maar de sfeer is geweldig.
Hendrikus Loof op 01-09-2012 om 16:29
goede service en prachtige Oase!
Hannie Kok op 09-08-2012 om 15:29
Wiechers heeft een prachtig assortiment meubelen, alsmede aanverwante artikelen. Het personeel is heel vriendelijk, geen moeite is teveel. Een zaak waar wij zeker zullen terugkomen. Op verzoek dan nog 1 kritische opmerking: in sommige delen van de winkel is het daglicht ver te zoeken: dit maakt het lastig om de juiste kleur(stelling) goed te bekijken. Maar ook hier weet het personeel raad: je neemt het artikel van je keuze gewoon mee naar het raam. En dan sjouwen ze gezellig met je mee! Super!
-- op 04-08-2012 om 13:34
Hartelijk dank voor de uitvoerige uitleg en de koffie. Een schitterende zaak waar je niet uitgekeken raakt. Niet alleen het interieur maar ook het exterieur en de totale omgeving waarin het bedrijf is gesitueerd.
Larisse op 03-08-2012 om 15:45
ik vind het een hele leuke en gezellige winkel, ook grappig dat je van een bepaald iets verschillende combinaties laat zien. ik vind het ook grappig dat jullie een digitaal gastenboek hebben.
jantje-piet op 03-08-2012 om 15:43
ik heb een tip: je kan beter een speel-hoek voor grote en kleine kinderen apart doen met DS en playstation
Patrick en Esther Schut op 31-07-2012 om 10:56
Na 10 jaar weer bij Wiechers in Ommen. Wederom hartelijk en vakkundig door Coby geholpen! Wij zijn zeer tevreden met onze meubels en de service van de bezorgers.
Jan en Annie Hof op 28-07-2012 om 16:56
Wij waren diep onder de indruk van het resultaat van de renovatie. Annie en Jan Hof 28 - 07- 2012
Jan Paul Pietersma op 28-07-2012 om 15:33
Zaterdagmiddag kijken bij Wiechers in Dwingeloo. De winkel ziet er mooi uit en je kunt lekker rondkijken. Goed en op een plezierige manier geholpen. nog geen besluit genomen, maar komen er vast op terug!
freke op 25-07-2012 om 12:42
mooie meubels en aardige mensen
Gertrude en Hans Koevoets op 17-07-2012 om 16:26
Op een regenachtige vakantiedag hebben we "bij gebrek aan beter" onze bankenzoektocht hier voortgezet. Wat een verrassing hoe we hier geholpen werden! Geen moeite was te veel. Zelfs een gevuld blaadje ontbrak niet. Geweldig die computermogelijkheden. Jammer genoeg waren onze maten in ons geheugen te gunstig en moest alles bij ons 2de bezoek bijgesteld worden. Geen moeite was Jeffrey te veel en heel vakkundig, geduldig en vriendelijk heeft hij ons te woord gestaan. Ook zijn smaak heeft hij doen gelden en alles voorzien van goede argumenten en een goed inlevingsvermogen. We moeten nog wel even slikken en wennen aan de prijs die nu onderaan de streep verrezen is!! Goed ook dat de "huisbezoekmogelijkheid" door heel Nederland geldt. Meneer Wiechers, u kunt zich gelukkig prijzen met zo'n geweldige kracht! Niet opdringerig, vakkundig, prettig in de omgang en klantgericht. Hopelijk komen we tot een order. Vriendelijke groet, Hans en Gertrude Koevoets
Leondine Conijn. op 14-07-2012 om 15:37
Gastvrij en klantvriendelijk. Mooie collectie design meubelen
Hans van der wulp op 14-07-2012 om 12:46
Professionele en prettige behandeling van klant. Uitstekende informatievoorziening. Kwaliteitsproducten.
S. Gunnink op 07-07-2012 om 13:45
Een mooie zaak, met een uitgebreid assortiment (wel veel in dezelfde stijl) en een heel fijn terras ;-). Behulpzaam en gastvrij personeel.
Coby op 07-07-2012 om 13:26
We zijn hartelijk ontvangen, lekker kopje koffie genuttigd. Onze conclusie van de bezichtigde meubelen: zeer positief, mooie combinaties gezien, leuke kleuren.
Hetty Berens op 07-07-2012 om 12:28
prachtige zaak, en geslaagd met de Tor tafel van Montis. Geweldige ontvangst en heerlijke koffie.
Veenstra op 06-07-2012 om 16:21
prima service en informatie, daarbij is de koffie "met" heerlijk
E.P.Harms-Termorshuizen op 06-07-2012 om 14:20
Helemaal geweldig, heel klantgericht en zeer betrokken. We komen hier al jaren.
j.ruijgerrs op 03-07-2012 om 16:10
Dank voor de gastvrijheid ,de koffie en het geduld met ons. et vr. gr. Fam.Ruijgers Norg
Maise, Kitty, Martien en Thea uit Haarlem en omstreken op 27-06-2012 om 12:26
Wat een prachtige zaak in een fantastische omgeving in het mooie Dwingeloo. Voor uw gastvrijheid krijgt U een 10!zeker weten!
wiener, spanjaardslaan 112, 8917 aw Leeuwarden op 23-06-2012 om 11:38
zie boven
wiener op 23-06-2012 om 11:37
fantastisch, wat een groot en mooi aanbod. wij komen zeker terug
Jolanda Versluijs op 16-06-2012 om 16:34
Hier staat altijd een stoel voor je klaar. En heerlijk luxe koekjes met cappuccino. Dank voor de informatie en gastvrijheid. En: niet te vergeten: Mooie meubels!
J.E.P. Kruiswijk. op 12-06-2012 om 13:28
wij hebben er van genoten! Smaakvol en overzichtelijk met een geweldige gastvrijheid en klantvriendelijkheid.
Miranda op 26-05-2012 om 11:41
leuk
Riekje op 18-05-2012 om 18:04
Was hier 18 jaar geleden ook, nog steeds erg mooie winkel en vriendelijk personeel.
j.kalfsbeek op 05-05-2012 om 16:19
heel veel keus mooi opgesteld
Fam B Pronk op 05-05-2012 om 15:40
Zeer welkom onthaal
martha van Dijk op 05-05-2012 om 13:27
Dit is meer dan wonen. Ook de gastvrijheid is outstanding. En een oplaadpunt voor de e.bike. Dan gaat het karrechien weer mooi verder.
H. Stiekemao op 05-05-2012 om 13:25
Bedankt voor het goeie advies en prettige benadering. Dit alles in een goede sfeer.
H. Stiekema op 05-05-2012 om 11:46
Bedankt voor het goeie advies en prettige benadering. Dit alles in een goede sfeer.
Fam Dijksma en Fam ten Broeke. op 04-05-2012 om 12:47
Tijdens een fietstocht kwamen wij bij Wiechers langs. Daar zijn wij gastvrij ontvangen. En gelijk is ons koffie aangeboden met wat lekkers. Tijdens een rondwandeling door de zaak, kwamen wij er achter dat het een prachtige showroom is.
Robbert op 26-04-2012 om 16:00
De winkel is na de verbouwing erg mooi geworden!
MINDERHOUT op 26-04-2012 om 14:41
wAT EEN VERASSING OM WEDEROM wIEGERS TE ONTDEKKEN. wE WAREN IN HET VERLEDEN (15 JR TERUG) AL EENS LANGS GEWEEST. wWT EEN MOOIE MEUBELEN. pRECIES ONZE SMAAK! WE ONTVANGST WAS NET ALS TOEN ERG FIJN. ROB EN INEKE MINDERHOUT VLISSINGEN
Wielaard, Rotterdam op 21-04-2012 om 17:29
Gezellig en tot ver na sluitingstijd gesproken over architectuur, design en het leven. Uiteraard bij de haard en onder het genot van een goede kop espresso! Leuke inspiratie opgedaan. Tot de volgende keer...
Amanda op 21-04-2012 om 16:37
Prachtige winkel, deskundig personeel en zeer ruime keuze! Een aanrader!
Fam Hoeksma op 21-04-2012 om 16:08
Mooie toonzaal,meubels voor ons wat te modern.
cees/liesbeth de groot zeegse op 20-04-2012 om 21:21
ontvangen met een hand en een kop koffie. uitleg wat kom je doen en hoe kan ik helpen? ruim twee uur alles tot in de puntjes uitgelegd. nog niet eerder zo\'n goede ontvangst en klantvriendelijkheid, hulde en tot ziens. Fam de Groot Zeegse
Ernst en Rietje van Hell op 19-04-2012 om 16:01
Beste Connie, Helaas troffen we je niet, om nog eens te melden, dat we zo blij zijn met ons, door jou geleverde, stoeltje. Opnieuw genoten we van je prachtige toonzalen en kregen nog koffie met lekkers toe! Met vriendelijke groet, Ernst en Rietje van Hell uit Voorburg
J.H. Hartgerink, Rijssensestraat 24 te Wierden op 18-04-2012 om 13:56
Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst en de nu al aan ons gegeven adviezen. We hopen snel ons huis te kunnen verkopen, zodat we onze wensen in zijn geheel kunnen vervullen. We komen beslist terug!!!
J.Boers op 14-04-2012 om 14:16
ien van eigentijdse meubels
Jan Hospers op 09-04-2012 om 16:57
Gezelling, sfeervol, goede adviezen, lekkere koffie en gebakjes. De hele winkel is prachtig en smaakvol ingericht. Perfect geregeld!
Gert Bladder Nijverdal op 09-04-2012 om 16:55
de leolux bank is dankzij de snelle service van Wiechers Wonen weer helemaal aangepast aan onze wensen. Dank daarvoor.
fam. Wuffen op 09-04-2012 om 16:17
Mooi verbouwd, moet zelf even komen kijken
familie braamskamp,rolde op 09-04-2012 om 15:08
ik vond het een leuk,ruim opgezet gebouw! de ranja en de paaseitjes waren lekker en het was héél overzichtelijk wij hebben ervan genoten
mark braamkskamp op 09-04-2012 om 15:06
ik vind de koffie lekker en de meubelzaak is mooi en strak overzictelijk bedankt
Cas van Marum op 07-04-2012 om 16:55
Super mooi
Lea van Marum op 07-04-2012 om 16:54
Heel erg mooi!!
cas van marum op 07-04-2012 om 16:54
Heel erg mooi!!
Familie Melman Zwijnrecht-Papendrecht-Sliedrecht op 07-04-2012 om 14:23
Een heerlijke ontspannen, ongedwongen "tussen de middag", gezellig bij het haardvuur, heerlijke koffie, nog heerlijker gebak!! We hebben lekker kunnen neuzen tussen de prachtige meubelen. Jullie maken design toegankelijk! Bedankt voor de echte Drentse gastvrijheid. Bezoek aan Wiechers Wonen is een ervaring op zich!
W. van der Peet uit Hoofddorp op 05-04-2012 om 16:17
Prachtige zaak, verrassend om dit onderweg bij het rijden van de Beek en Brink route tegen te komen. Meteen bij binnenkomst een mooi dessin bank: de Arabella. Een genot zo'n zaak. Zie je niet zo vaak meer.
j de herder op 04-04-2012 om 14:14
prima service
Lars Brouwer op 29-03-2012 om 14:27
Goedendag, U excuseerd u voor de overlast van werkzaamheden aan de verbouwing maar juist daardoor werd ik nieuwsgierig vanaf de grote weg. Moest even een kijkje nemen en heeft me aangenaam verast. Kom helaas niet uit deze tak van de meubelen maar heb niet veel kennis nodig om te erkennen dat u een prachtige zaak heeft. Met zeer vriendelijke bezetting. Ga zeker uw startersbedrijf in Dwingeloo een keer bezoeken. Met vriendelijke groet,
J. Postema, Haren op 28-03-2012 om 12:33
Als altijd weer gezellig, lekker en .... deskundig. J. Postema, Haren
vMarten op 20-03-2012 om 13:55
verrassend ruim opgesteld. smaakvol ingericht. Heerlijk om in rond te dwalen. Kan je zo maar op nieuwe (kleur-)ideen brengen. Heel plezierie ontvangst door de medewerkers. Komen tezijnertijd wellicht weer terug op dit bezoek.
klaas en emmie van den broek bras op 17-03-2012 om 16:35
Een verrassend mooie winkel met schitterende meubels. We komen zeker een keer terug.
D. Martijn en H. Coolen op 10-03-2012 om 17:34
prachtige collectie,verrassend op het Drentse platteland in Dwingeloo We komen nog eens terug
geeraerts op 10-03-2012 om 17:15
een erg mooie winkel. we komen zeker nog en keer terug
Henk en TRuus Bijker op 09-03-2012 om 11:53
schitterende zaak, altijd weer mooi. Gastvrij, bijna net als thuis.
g.kruithof op 06-03-2012 om 16:45
een hele prettige zaak met deskundig advies!!
schilperoord op 29-02-2012 om 15:23
prachtig allemaal. smaakvol ingericht
Herma Raven op 25-02-2012 om 16:21
Erg mooie winkel, telkens weer heel verrassend. Vanmiddag erg genoten van de lezing van de broers Van den Berg en daarna lekker rondgestruind in de winkel. Leuk initiatief de inspirerende dagen met diverse onderwerpen en lezingen. Zeker voor herhaling vatbaar
nnnnn op 25-02-2012 om 16:17
Hilbert en Conny Fantastisch hoe je telkens weer leuke dingen bedenkt en zoveel mensen weet binnen te trekken. Ik zag even de initiatieven van de oude Jan terug , heel leuk. De gebroeders Berg gaven een heel goede presentatie. groet, Wim Haitsma
eikelenboom Groningen op 25-02-2012 om 14:11
wij willen graag op de hoogte blijven van jullie aktie vriendelijke groet
jaaphindriks op home punt nl op 25-02-2012 om 13:36
Complimenten voor de inrichting. Kleurstelling en meubelkeuze zijn top. Veel commercieel succes toegewenst.
rick op 25-02-2012 om 12:03
een beetje apart
john op 25-02-2012 om 11:10
prachtige zaak
fam. Schaafsma op 24-02-2012 om 16:29
we waren op zoek naar een lamp voor de eethoek, helaas hebben we niets gevonden wat paste. De koffie was daarentegen wel heel erg lekker. tot een volgende keer!
Marie-Jose Hutjes op 23-02-2012 om 17:08
Wij zijn hier ontzettend leuk ontvangen. Wat een mooie zaak en fijn personeel.
Bettina Hager op 22-02-2012 om 14:51
Mooie winkel! Aardig personeel. Als ik meubels nodig heb kom ik zeker terug!
Philippe Saba op 18-02-2012 om 18:10
Geweldig enthousiaste verkoper. Houdt van z'n werk en neemt uitgebreid de tijd om met je mee te denken. Heel goed!
kees op 18-02-2012 om 16:44
heel erg warm ingericht
Jansen op 18-02-2012 om 16:28
Warme omgeving en mooi assortiment.
Roelof Pruisscher op 18-02-2012 om 14:51
Een mooie zaak met vriendelijk personeel
Alie en Wim Voogt op 18-02-2012 om 14:45
We zijn prettig geholpen. Mooie winkel! We komen hier zeker nog eens terug. Bedankt.
Fam. Veldman op 18-02-2012 om 14:20
We hebben vandaag het geweldige ontwerp van onze inrichting gepresenteerd gekregen. We zijn dol enthousiast geworden. Bernard heeft van onze wensen een leuk strak, maar vooral ook warm, ontwerp gemaakt. Met ook zijn eigen smaak en ideeen is het geweldig geworden.
S op 18-02-2012 om 13:37
G
Sam Runia op 18-02-2012 om 13:35
Leuke zaak.
theun runia op 18-02-2012 om 13:34
lol
Cor op 18-02-2012 om 13:34
Ik vind het een heel vriendelijke zaak. Heel goede service en erg behulpzaam. Het ziet er mooi uit en geeft een nette en beschaafde indruk, met prachtige pianomuziek op de achtergrond. Al met al, een goede winkel.
Hans en Elly van Galen op 18-02-2012 om 13:32
Ons bezoek aan Wiechers is naar onze tevredenheid verlopen we hebben veel ideen opgedaan en het personeel was behulpzaam met goede adviezen.
theun runia op 18-02-2012 om 13:12
chique maar mooi en heel erg gezellig en je word goed behandeld door het personeel cijfer: 9
Cor op 18-02-2012 om 12:52
eerste indruk: chique
Willy Evenhuis. op 17-02-2012 om 16:25
op een bijzonder prettige manier geholpen!
w.veenma op 14-02-2012 om 16:36
we hebben niet gevonden wat we zochten,maar we hebben genoten van de prachtige showroom!
Schoute op 11-02-2012 om 16:25
Heel mooi!
Fam. Kikkert op 11-02-2012 om 14:29
Uitgebreide informatie en een uitstekende service! Ze nemen ruim de tijd voor je.
Yvonne op 11-02-2012 om 11:10
vanmorgen langs geweest voor kijken naar een tafel. Geweldige service met net dat beetje extra dat verwachtingen overtroffen worden. Dit vormt zeker een basis om terug te komen.
Famke en Jefke op 10-02-2012 om 16:43
kleurrijk, gastvrij, ruimte. Het matcht onze smaak!
duurkoop vollenhove op 07-02-2012 om 15:11
prima zaak vriendelijke bediening
Frank & Astrid op 04-02-2012 om 13:55
Geweldige ontvangst in een mooie winkel. Bedankt voor de gastvrijheid!
Carin van der Hem,-Rodenhuis op 28-01-2012 om 17:01
Prachtig bedrijf, klantvriendelijk en sfeervol. Alles keurig opgesteld en producten van topkwaliteit. De koffie en verse boterkoek bij binnenkomst is super!
JJT op 28-01-2012 om 16:49
prachtige winkel met mooie spullen! We komen zeker weer terug.
Nicole Dibbets op 28-01-2012 om 13:36
We vinden het een erg leuke winkel. Veel leuke design meubels. Ook een goede service, waar je een goed gevoel bij krijgt.
toos en paul mentink/ verdouw giethoorn. op 27-01-2012 om 17:49
gastvrij, door het vriendelijke personeel! collectie is heel uitgebreid , jammer dat jullie geen slapbanken verkopen. groet
Peter en Irma Hars op 26-01-2012 om 17:16
Prachtige collectie meubelen, het personeel is vakkudig en gastvrij! Er word je niets opgedrongen.
h. de Bruyn Krom Pe3sse op 18-01-2012 om 11:41
zoals altijd geweldig !!!!!!!!!!!!
dijkhuis op 14-01-2012 om 16:52
mooie winkel, veel verschillende stylen...volgens mij voor ieder wat wils!Vooral voor strak & design hier veel keuze! Alom vriendelijkheid!
Stuij op 14-01-2012 om 15:17
Modern! Dat had ik niet verwacht. Goed geholpen, dank voor de vriendelijke service.
Pol op 14-01-2012 om 11:06
Mooie keurige zaak,goed geadviseerd, zeker om nogmaals weer te komen!!
A.Vos op 07-01-2012 om 14:30
Erg klantvriendeljk