Reviews van klanten

Wat vindt u van Wiechers Wonen?

Uw naam:
Familie Schopmeijer/ de Leeuwerk op 31-12-2011 om 15:11
Erg vriendelijke mensen die je goed helpen. (met een heerlijk kopje koffie) Veel mooie Leolux dingen waar wij fan van zijn. We hebben nog geen keuze gemaakt maar we komen zeker weer een keer terug! Met vriendelijke groet, Familie Schopmeijer/ de Leeuwerk
Els en Theo op 31-12-2011 om 14:49
Prettig geholpen met goede adviezen
Jannie Lugtenburg op 29-12-2011 om 18:53
zelfs na sluitingstijd nog vriendelijk ontvangen en alle tijd nemen. geweldig.
Dick Jungst op 29-12-2011 om 15:14
Na zoveel jaar Twente is Wiechers voor ons een ontdekking, prachtige collectie en opstelling, en plezierige service, we komen graag nog eens terug !
Hulzebos op 28-12-2011 om 13:21
Heel plezierige ontvangst. Koffie met koekjes staan klaar. Zeer mooie collectie, daar gaat het per slot van rekening om.
Bert en Coby Molema op 24-12-2011 om 12:38
Kleurrijk en leuk om tew doen in de3ze tijd van het jaar.
Kees Verhoef op 22-12-2011 om 16:19
Verrassende plek, verassende collectie. Om te overdenken en terug te keren.
Anya van der Schaaf, Christine de Jong (Architecten Meppe) op 21-12-2011 om 11:26
Een prachtige winkel, zowel binnen als buiten, een geweldige inspiratiebron!
Irma Gallema op 17-12-2011 om 16:05
Al een tijdje niet geweest. De zaak is prachtig verbouwd. Prachtige collectie en gastvrije onvangst.Divers en breed aanbod van mooie merken en dto uitvoering.
E. Hofhuis op 16-12-2011 om 17:41
Zeer prettig en deskundig adies m.b.t de meubelkeuze!
Loenen Ameland op 15-12-2011 om 11:50
Geweldige service!! Bedankt. Fam. Loenen. Ameland.
Nick Verschoor op 10-12-2011 om 15:13
hele leuke winkel
van Guldener op 10-12-2011 om 14:44
Een prettig bedrijf met deskundige hulp. Je kunt er op een rustige overzichtelijke wijze de grote keuze op je laten inwerken. Prettig zaken doen.
Van Blom op 09-12-2011 om 17:26
prachtige zaak! veel keus, leuke ideeen opgedaan.
Henny en Ron de Vos op 19-11-2011 om 16:43
de ruimte gehad om rond te kijken, bij vragen vlot goede hulp. prima (Henny) Prettige basic info van de 'VUT-dame' die vrij vlot bij ons woonbeeld kwam. Relatief snel rond.(Ron)
Fam. Verheek op 19-11-2011 om 15:56
Een warm en vriendelijk onthaal. Bovendien medewerkers die weten waar ze over praten. In één woord: Topzaak!Wij hebben met zeer veel vertrouwen hier besteld
Fam. J van Dijk, Emmen op 15-11-2011 om 15:54
Heel erg blij met Wiechers wonen! Veel voorwerk gedaan zodat het voor ons heel gemakkelijk was om te kiezen. Het allerbelangrijkste is wel, er wordt je niets opgedrongen en ze pompen je huis niet vol om te verkopen. Super allemaal Bedankt Frederique
Fam. le Grand/Suurenbroek op 12-11-2011 om 17:17
Geweldige service! Keus uit veel mooie meubels en textiel
Peter Jagersma op 12-11-2011 om 16:48
Prachtig!
t..hartgerink op 12-11-2011 om 15:20
als van ouds altijd even prettig.
J.W. Klopper op 11-11-2011 om 10:43
Wiechers heeft een mooie collectie. En welicht meer nog dan dat: zij zijn zeer hulpvaardig en gaven ons een prima service bij het uitzoeken van de juiste objecen. Veel dank. Fam. Klopper, Assen.
J. Bijlsma Gerlsma op 05-11-2011 om 15:50
Vandaag opnieuw bevestigd dat de klant vriendelijk en deskundig wordt geholpen.
Ivonne Verkes uit Santpoort ( in jullie optiek vlak bij Rotterdam). op 05-11-2011 om 13:59
Ongeveer onze hele meubelinboeling komt hier vandaan. Elke keer als ik in de buurt ben kom ik binnenlopen. Rondje lopen en even snuffelen op de koopjeszolder. Vaak vind ik een lapje dat ik kan gebruiken. Nu weer twee kleine lapjes en een mooi lampje gekocht. Zolang ik in de buurt blijf komen, kom ik langs. Prachtige zaak, lekker chique gebak :))) en zeer vriendelijke medewerkers. Ik ben blij met jullie.
joep op 05-11-2011 om 12:41
mooi
heerze op 25-10-2011 om 11:33
wij zagen veel mooie meubelen in een verrassende opstelling. en de Eams stoelen op verschillende plekken steeds anders neergezet, zodat ze iedere keer een andere indruk maakten. natuurlijk hebben we een paar dingen genoteerd om thuis met die gegevens te expermenteren.
MARTIEN WILLY VERHOEVEN op 20-10-2011 om 17:19
KLASSE
Katinka Heeroma op 20-10-2011 om 15:17
Geweldig genoten van al de designklassiekers onder 1 dak! Vrgr Katinka Heeroma
gert schout op 18-10-2011 om 12:57
jaarlijks komen we hier. Het was weer leuk. dank voor de gastvrijheid!
tjeerd en wilma op 15-10-2011 om 16:46
Miens Wissink op 13-10-2011 om 15:33
Zeer prettig geholpen, vakkundig en zonder enig opdringen door Hilbert. We komen terug !
Wout de Graaf op 13-10-2011 om 13:16
Een uitgebreide collectie van mooie meubelen en accesooires, zo opgesteld. dat het een lust is om naar te kijken.En antwoord op vrfagen ! Succes
De Bruin op 28-09-2011 om 10:56
Beste medewerkers van Wiechers Wonen te Dwingeloo,

We hebben het erg gewaardeerd dat onze klacht mbt de te zachte vulling zo serieus is behandeld.
Dank aan allen, mn Arie en de bezorgers,die zich hiervoor hebben ingezet.
(weer die grote bank in, uit, en in huis slepen)
Goed en stevig zitcomfort is hetgeen wat we wilden, daar hadden we het wachten wel voor over.
En dan worden we ook nog verrast met een prachtig boeket bloemen voor alle geduld (zo gek had het toch niet gehoeven)

Kortom geweldige service!!

Een hartelijke groet van Wim en Brecht de Bruin
J. Bredewold op 17-09-2011 om 15:38
Leuke winkel met veel design.
Piet en Elly Fokkens op 09-09-2011 om 19:52
Wij vinden het een prettige zaak, goed advies,en een voortreffelijke service.
Henriette en Jaap op 18-08-2011 om 16:27
Alle uitstekende medewerkers van Wiechers.

Jullie doen het perfect, ga zo door ,
Jullie krijgen her cijfer 8 .
geen 10 dus!


Vriendelijke groet Henriette & Jaap uit Zwolle
Bas op 18-08-2011 om 16:16
Het is een zeer moderne zaak, en de medewerkers zijn heel vriendelijk. De vermaak van kinderen is ook heel goed een paar leuke films, en wat lego.
Wilma Meertens op 13-08-2011 om 14:33
Vanmiddag een uitdaging aangegaan. Mijn ouders hebben enige tijd terug (2 mnd) een stoel gekocht met de verwachting blij te worden van deze stoel. Helaas het liep nanders. Hij piept, kraakt en voldoet niet aan hun verwachtingspatroon. Dat kan niet dacht ik. Na een plezierig en constructiefr gesprek gaat het naar mijn idee opgelost worden. We gaan voor beter en ik ga er van uit dat het goed gaat komen. Dank voor het serieus nemen van het "probleem".
Bert Peters op 13-08-2011 om 13:53
gastvrij ontvangen met kopje koffie. Meubels staan ruim opgesteld waardoor je alles goed kunt zien en je ruim kunt bewegen.
Trineke Oosterbaan, Bathmen op 11-08-2011 om 15:50
een prachtige woningzaak met prettig en enthousiast personeel.echt een aanrader!
S Rumondor op 06-08-2011 om 14:44
Was een flitsbezoek. Maar we komen gauw terug, want een aantal mooie dingen gezien....
j.w. gunnink op 06-08-2011 om 14:32
een fantastische zaak, via via hiernaar toe verwezen.
jeroen & barbara op 06-08-2011 om 14:10
Perfect geholpen en de keuze is groter dan verwacht. Uiteindelijk een mooi stel stoelen voor een goede prijs aangekocht.
Pieter Gootjes op 05-08-2011 om 16:30
Een hele fijne ruime winkel, mooie collectie
Nienke en Diane Wassens op 03-08-2011 om 12:01
Helemaal goed!!! Goede service en erg klantvriendelijk!!! Mooie merken!
Familie Fischer, 21435 Stelle, Deutschland op 30-07-2011 om 15:50
Vor einigen Wochen waren wir bei Ihnen in Dwingeloo, um uns Möbel von Leolux anzusehen. Wir waren von der großen Auswahl, der gefälligen Präsentation der Möbel und der Beratung so angetan, dass wir in dieser Woche aus der Nähe von Hamburg erneut zu Ihnen fuhren. Diesmal sollten zu unserer neuen Sitzecke und dem Esszimmer `Nägel mit Köpfen` gemacht werden. Dank Ihrer fachkundigen Hilfe gelang es uns, alle noch offenen Fragen zügig zu klären.

Schon jetzt freuen wir uns auf unsere neue Einrichtung und sagen `Danke` für Ihre Unterstützung.
pepe op 29-07-2011 om 15:56
mooi verbouwd pand. rust uitstraling, goed met rust latend attent personeel. inspirerend ingericht, niet te vol.
h/n bosma op 28-07-2011 om 15:22
aangenaam verrast door de tijd die een van uw medewerkers voor ons nam. dit gaf een welkom gevoel en voelt tevens als een goede investering bij keuzes die wij in de toekomst maken.
H en H Bolhuis op 23-07-2011 om 16:47
Prima geholpen met onze ideeen over kasten
yvonne Schelvis Noordwijk op 23-07-2011 om 15:15
Ruime zaak en zeer gastvrij. Zullen zeker terugkomen.
Herman op 23-07-2011 om 14:09
Super zaak.
. op 22-07-2011 om 18:30
prachtige zaak, gastvrij onthaal
Frans en Gerdien Nijkamp op 22-07-2011 om 16:02
We zijn uit Den Haag gekomen met een hoge verwachting, gewekt door de mooie internet site.Onze verwachting werd overtroffen en we zijn dan ook zeer goed geslaagd. We zijn uitstekend geholpen door de medewerker, hetgeen belangrijk bij onze keuze is geweest.
T. van der Schaaf, Assen op 22-07-2011 om 14:02
Verrast door de deskundige en kritische begeleiding.
Marijn Vermeeren op 19-07-2011 om 14:52
hallo, ik vind dit een mooie ingerichte winkel met sympatieke werknemers. vooral de stoelen zijn echt mooooooooi en ze zitten echt fantastisch. ook als ze opruiming hebben zijn de dingen erg mooi en ook voor een mooie prijs =) kortom als je een mooie bank of stoel zoekt, of het nou van leo luxe is of vele andere merken. bij wiechers wonen hebben ze dat.
Mevr. H. Krale en Mevr. J.M. Stein op 16-07-2011 om 16:31
geweldige winkel, hartelijke ontvangst, fijn geholpen. Wat wilt U nog meer??
James Kavitra op 16-07-2011 om 13:04
Niet eerder zijn wij zo plezierig ontvangen. De Prima advertenties spraken de waarheid!
Harry van der Klink, Tilburg op 14-07-2011 om 18:11
Verrassend mmoie winkel met moderne meubelen. De moeite absoluut waard om voor om te rijden. Prettige bediening!
Mart Zijlema op 07-07-2011 om 13:30
verrassend vernieuwend, je komt op mideeen!
gvhjg op 07-07-2011 om 11:37
saai
Birgit Huijzer en Gem Verbij op 05-07-2011 om 11:35
Verrassend mooie zaak zo midden in de Drentse natuur. Mooi gestyled, aardige mensen, goede koffie en wij denken over een Gelderlander bank, de blauwe of de grijze? En we hebben twee oogjes op een paar fantastische lampen. Birgit Huijzer en Gem Verbij
Hanneke van Raalte op 02-07-2011 om 16:40
Prima geholpen, erg gezellig, goede koffie. Gevonden wat we wilden hebben
J.B.Meinema op 02-07-2011 om 14:12
Het is onvoorstelbaar wat een keuze,absoluut niet verwacht. Een pracht zaak om naar toe te gaan,zeker de moeite waard,zeer vriendelijke ontvangst. Mvg, J.B.Meinema Groningen.
Hein en Femmi ter Riet op 02-07-2011 om 13:25
Wat een verademing om hier in alle rust met een espresso van al dat moois te kunnen genieten. Ik word er heel erg hebberig van. Graag tot weerziens.
de postbode op 02-07-2011 om 12:45
het is een mooie winkel en ik vind dat bjullie erg vriendelijk zijn en dat ik gewoon gebruik kan maken van jullie toilet
J.Houwing Rotterdam op 29-06-2011 om 12:54
Geweldig!!!
Laurens Hendriks op 28-06-2011 om 14:58
Heel plezierig om hier rond te kijken en om zo ontzettend prettig geholpen te worden. Goede adviezen en heel gastvrij. De moeite waard om terug te komen!!
Alex Langhout op 21-06-2011 om 11:46
Prachtige winkel. I zou het omschrijven als een "omrijwinkel"
Hartger op 18-06-2011 om 14:34
Was erg gezellig!Mooie dingen en leuke ideeen.
pieter zigterman op 17-06-2011 om 21:05
ik vind dit een hele mooie winkel en ook hele mooie strakke stoel. ik he een lekkere ''latte'' gehad tot de volgende keer pieter zigterman
Th. Lauwerens op 17-06-2011 om 15:50
Een prachtige zaak om ideeen op te doen. m.vr.gr. Th. Lauwerens
Annemarie op 11-06-2011 om 15:41
Heerlijke ruime winkel, met een fantastische collectie. En heel aardig personeel!
jEANE STOIT op 11-06-2011 om 15:40
Een prachtige winkel. Ik heb genoten en kom vast nog een keer terug
mieke van arkel op 11-06-2011 om 15:38
fantastisch!
H.Meijer brouwersweg 50 Veendam op 11-06-2011 om 14:41
Eerste indruk leuke moderne winkel ,eigentijds. Tot ziens
Dammer op 11-06-2011 om 14:32
Veel keus en lekker ruim opgezet. Geen opdringer verkoop, maar wel advies geven waar nodig.
F.Klein op 02-06-2011 om 14:08
Een direct antwoord; Een prachtige zaak met een ge3we3ldig sortiment en goede en "leuke" verkopers(ters) Heerlijke koffie met zelfgebakken choc. cake.! Top..!! F.Klein Zeegse (Dr.)
Machteld op 02-06-2011 om 13:43
Voor de tweede keer terug omdat we de eerste keer prettig geholpen werden. Ook nu weer alle tijd voor ons genomen en goed geholpen met keuze maken.
mw huisman pijnacker op 02-06-2011 om 13:23
vier jaar weer terug n dwingeloo, dat voelde als thuis komen en de collectie is schitterend
K.G.Blom op 02-06-2011 om 12:52
Hele leuke verrassende ideeen opgedaan. Komen zeker nogeens terug.
.. op 27-05-2011 om 11:25
na een mooie week in drente een prachtige meubelzaak bezocht. veel moois erg modern maar de moeite waard. met dank en mogelijk tot zien.
dhr. en mevr. uit Limburg op 26-05-2011 om 13:36
De fa Wiechers is een verrassende winkel. Heel veel ruimte mrt voor elk wat wils. Een aanrader.
Corrie en Wim Koorn,Apeloorn op 25-05-2011 om 12:35
onverwacht hier binnengestapt, prachtige zaak, die wij hier beslist niet verwacht hadden.' Leuke rondleiding gehad.
Géo Hultink & Jocé Nijkamp Slagharen op 24-05-2011 om 16:57
Beste Jeffrey,

Bedankt voor het prachtige boeket bloemen. Ze staan prachtig.
Daarnaast bedankt voor je plezierige hulp en kennis bij het uitzoeken van onze meubels.
De tafel is gisteren geleverd en het de hele combinatie van tafel, stoelen met zwarte pootjes en
de lampen het past ontzettend goed bij elkaar.

En het moet gezegd worden jullie hebben hele fijne, vakkundige en aardige monteurs in dienst.

Géo Hultink & Jocé Nijkamp
Slagharen
Roel Declemy op 21-05-2011 om 14:47
prima ontvangst en advies, in alle rust kunnen beslissen uit een prachtige collectie.Jenny en Roel
remco, pastoe op 18-05-2011 om 14:21
prachtige winkel! mooie vision opstelling van pastoe.
Wim en Sylvia van Sas, Kaatsheuvel op 16-05-2011 om 11:38
Wij hebben een bestelling via internet gedaan (het betrof een dressoir van het merk Bert Plantagie, Cube), ik ben erg tevreden over hoe ik aan de telefoon werd behandeld, prima met ons meegedacht omdat we nog nooit zo een grote aankoop via internet hadden gedaan, het heeft ons vertrouwen in de mens voor 99,9% hersteld. Er was aan de telefoon verteld dat er een kleine beschadiging aan de kast was, maar zelfs die was te verwaarlozen nadat de bezorgers er een beetje houtlijm tussen hadden gedaan. Kortom wij zijn zeer tevreden, wat ik overigens op de dag van de bezorging al gelijk heb laten weten aan degene die de telefoon op nam. Ik zou zeggen ga vooral op deze manier door!!!!!
Greetje en Jan op 29-04-2011 om 15:10
Proficiat met deze prachtige showroom! We zijn prettig geholpen en komen zeker terug. Al was het alleen maar voor de koffie ;-)
aart en els op 25-04-2011 om 15:31
dank voor dekoffie en de mooie winkel - aart en els
A. Koster op 25-04-2011 om 13:37
Een rustige en goed ingedeelde entourage waar het relaxt winkelen is.
john van der Tonnekreek op 25-04-2011 om 13:32
Leuke winkel met een grote pssie voor meubelontwerp.
Van Beijnum uit Meppel op 14-04-2011 om 12:38
Een prettige zaak, goede informatie. Veel vergelijkings mogelijkheden. Men geeft goed het verschil in kwaliteit aan, waardoor een juiste keuze is te maken. Blijven om deze reden terugkomen.
marja van der velden op 07-04-2011 om 14:23
Mooie ruim opgezette winkel, hartelijk ontvangst door Coby met een kopje koffie en lekkers erbij. Met 2 minuten tijd gun je haar de order.
Jacques Poelwechr de moeuijk op 01-04-2011 om 11:55
WJacquesat over de rand kijken en je richten op de vrouw.
benthe op 25-03-2011 om 19:22
hoi ik vond het leuk,en ik vond er mooie meubels tussen staan doei
gerda kromdijk op 19-03-2011 om 16:31
Blijft heerlijk om rond te neuzen! Dus fijn, die uitnodigingen... DANK De latte machiato was overheerlijk B&O word ik lyrisch van We blijven ons orienteren en komen vast en zeker terug
A.C. te Rietstap - Boeringa op 19-03-2011 om 15:47
Creatief geheel
van Beijnum op 19-03-2011 om 14:55
Werd fijn geholpen. Hebben nog een vervolg afspraak gemaakt en hoop dat jullie met een leuk ontwerp komen.
Ronald Mulder op 19-03-2011 om 11:47
Beste Hilbert en Conny, Zaterdagmorgen even vrij gemaakt voor een bezoek, helaas, voor mij, zaten jullie in Ommen. Wat weer een geweldig resultaat en een schitterende verbouwing. Mijn complimenten. We zien elkaar binnenkort in Assen. Groet, Ronald Mulder (nu) Floormanager Wonen Warenhuis Vanderveen, Assen
m.verhoeven op 05-03-2011 om 16:52
stijl vol en warme ontvangst
Ine en Theo Horstman op 05-03-2011 om 15:36
We zijn superleuk geholpen door Coby. Een zeer professioneel iemand.
Jannie en Ineke op 05-03-2011 om 13:53
We voelen ons hier zeer welkom. Heerlijke cappuchino! Zelfs met lekkere dingen erbij. Mooie winkel!
Anke en Peter Zwolle op 05-03-2011 om 13:01
Na een aantal bezoeken aan uw zaak is onze ervaring zeer positief. Gastvrij, persoonlijke benadering, alle tijd en rust voor een goed advies. Dit met een lekker kopje koffie en gevoel voor humor. Kortom een zaak om bij familie en vrienden aan te raden.
fam Diepenbroek op 05-03-2011 om 12:26
Na een langdurend interieurprobleem fantastisch geholpen door Coby! We kunnen niet wachten totdat alles in onze woonkamer staat. We komen vast en zeker terug!
Ine en Hugo Polderman, Leusden op 04-03-2011 om 18:11
Na stad en land afgelopen te hebben vinden we hier geheel onverwacht de mooiste meubelzaak die we tot nu hebben gezien. Een prachtige ambiance zowel binnen als buiten. Hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst en voor het meedenken!
P.Oosting , Haren op 25-02-2011 om 11:00
fantastische service
. op 24-02-2011 om 15:38
Een prachtige zaak met veel keuze en bijzonder mooi opgesteld, zodat je een goed beeld krijgt van de ruimte en mogelijkheden van de meubelen.
Cees H.W. van Oudenaarden / Goor op 12-02-2011 om 16:15
Een fantastische showroom met vele geweldige merken; dit in een zaak, waar wij uiteindelijk altijd terugkomen.
roelkoobs.nl op 12-02-2011 om 15:02
mooi bedrijf roelkoobs.nl
Marlou Toussaint op 09-02-2011 om 15:49
Aangenaam verrast, mooie collectie
Jan Dirk van der Zee, CBW-Mitex op 08-02-2011 om 16:45
Ik ben verrast door de mooie winkel van Wiechers wonen in Dwingeloo. Beleving, sfeer, leuke mensen en bovenal mensen met een verhaal.
).familie Hobma op 29-01-2011 om 15:34
Zeer smaakvol ingericht en royaal uitgestald. Een feestje om even rond te kijken in deze gastvrije zaak.
Van Dieren op 28-01-2011 om 17:38
een prettige samenwerking en deskundige advisering in onze zoektocht naar een nieuw interieur
Anita Taks en Diana Kuiper Euretco Wonen op 28-01-2011 om 16:54
Geweldige presentatie! Sfeer en Beleving. Het nieuwe woonwinkelen.
.loes lodder op 15-01-2011 om 15:47
in een woord prachtig, een lust om rond te lope n. je wordt er vrolyk van, heb een heleboel mooie dingen gezien
Anouk op 15-01-2011 om 14:18
Ik vind het een mooi ingerichte zaak!!! En mooi groot dat is een dikke pluim waard hoor.
Kees vcan meeuwen op 14-01-2011 om 18:24
Waanzinnig inspirerend en gastvrij!
Hanneke enJaap Almere. op 14-01-2011 om 12:50
wij vonden het leuk hier te zijn. Een prachtige zaak, mooie meubels en een zeer vriendelijke ontvangst.
G.J. Jager Veendam op 08-01-2011 om 14:45
Gastvrije ontvangst met koffie. Goede informatie, veel keus en voldoende stof tot nadenken.
Anouk op 08-01-2011 om 14:04
Hele prettige, kundige advisering! Met plezier heb ik nieuwe meubels aangeschaft.
de jongh op 07-01-2011 om 20:04
beetje te duur voor de gewone mens